Trouwlocatie zelf inrichting? Alles is mogelijk!

Op De Eek zijn verschillend mogelijkheden om de bruiloft naar jullie persoonlijke wens en droom vorm te geven. Wil je het zelf regelen, of geef je het liever uit handen? Heb je specifieke wensen voor de aankleding van de ruimtes? Op De Eek kan het allemaal!

Zelf verzorgen

Wil je de bruiloft 100% zelf regelen? Dat kan op De Eek. Van het inrichten en aankleden van de ruimtes tot de catering: De Eek is tijdens jullie bruiloft exclusief jullie domein. Helga en Helmig van der Kolk staan je met raad en daad terzijde.

Compleet verzorgd

Wil je liever de organisatie uit handen geven, dan kun je dit met een gerust hart overlaten aan Helga en Helmig van der Kolk. Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele en kwalitatief goede leveranciers, waar we goede ervaringen mee hebben.

Beetje van De Eek, beetje van jezelf

Misschien wil je een paar dingen zelf regelen en de rest uit handen geven. Dat kan ook. Via De Eek kan catering, muziek en alle andere zaken die je wenst, voor je geregeld worden.

Catering

Eten en drinken zijn van groot belang tijdens een feestelijke dag. Ook hier geldt: alles is mogelijk. Zelf koken, zelf een cateraar meenemen, of mogen wij het voor je regelen? Laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn.

Trouwlocatie bekijken?

Als je interesse is gewekt neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor een afspraak en/ of bezichtiging van trouwlocatie de Eek.

Contact opnemen

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?