Overnachten op een bijzondere vergaderlocatie in de Achterhoek

Overnachten op onze bijzondere vergaderlocatie De Eek? Dat kan! Komt u voor een meerdaagse vergadering, training of teambuilding event, dan kunt u blijven overnachten in een van onze luxe slaapkamers.

Dat maakt ons bijzonder:

 • Gelegen in een groene omgeving
 • Monumentale boerderij met riante tuin
 • Sfeervol ingerichte vergaderruimte binnen of buiten
 • Exclusieve verhuur voor optimale privacy
 • Binnenplaats met barbecue
 • Catering en groepsactiviteiten mogelijk
 • Overnachten in luxe slaapkamers
 • Wij ontzorgen!

Vergaderen, trainen, teambuilden

Onze rustige vergaderlocatie biedt alle ruimte om rustig te vergaderen, prettig te trainen of de teambuilding te versterken. Bij De Eek verhuren we onze vergaderlocatie altijd exclusief aan één gezelschap zodat u optimale privacy kunt ervaren. Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt zodat u ongestoord kunt vergaderen, trainen of teambuilden.

Geheel verzorgd of zelfservice

Wij bieden mogelijkheid om onze vergaderlocatie te huren en zelf uw maaltijd te bereiden in de professionele keuken. Wilt u liever ontzorgd worden, dan helpen wij u graag. In overleg verzorgen wij een uitgebreide lunch of barbecue.
Wij werken samen met verschillende cateraars in de omgeving. Of u nu graag een uitgebreid buffet wenst of een 3-gangenmaaltijd, wij brengen u graag in contact met een partner die dit voor u kan realiseren.

Overnachten op een historische locatie

Na een geslaagde dag naar huis rijden is niet nodig. De Eek, onze historische boerderij, beschikt over 7 luxe slaapkamers voor in totaal 20 gasten. Uiteraard zorgen wij dat er de volgende dag een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat.

In het kort:

 • ’s Ochtends wanneer u wakker wordt staat er een heerlijk ontbijt op u te wachten. Pak gerust waar u trek in heeft.
 • Uw bed is al opgemaakt en het badlinnen ligt klaar. Vanzelfsprekend is dit bij de prijs inbegrepen.
 • Op onze accommodatie kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos netwerk. Handig als u nog even door wilt werken.

Lees alles over onze accommodatie.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door om een passende en vrijblijvende offerte voor u samen te stellen.

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2