Geverifieerde beoordelingen

Echte gasten, echte reviews...

Ria - Januari 2023 ‐ 13 volwassenen
Top verblijf ! Uitstekend geoutilleerd, prima ligging, mooie en schone kamers, elk met eigen wastafel naast het andere complete sanitair.Veel mogelijkheden voor gezelligheid door half overdekte binnenplaats met barbecue en grote speelschuur. Ook voor kinderen leuk door de aanwezigheid van schommel, trampoline en maar liiefst 13 skelters.Er zijn ook geitjes en 2 ponys . Goede communicatie met de vriendelijke eigenaar.Leuk voor familiereunies.

Monique - Oktober 2022 ‐ 7 volwassenen + 4 kinderen
Wat een prachtige accommodatie op een top locatie! Hebben hier ons 40 jarig huwelijk met ons gezin gevierd.Was echt perfect...met de ruimte eromheen en de skelter en de diertjes! Werden zeer hartelijk ontvangen met een leuke attentie en het huis was voorzien van alle gemakken en zeer schoon...top!

Sharina - Augustus 2022 ‐ 15 volwassenen + 5 kinderen
Groot en nette huis met veel faciliteiten er omheen. Geen enkele dag verveeld, vooral de kids niet.

Luc - Augustus 2022 ‐ 7 volwassenen + 3 kinderen
Schitterend

Peter - Juli 2022 ‐ 10 volwassenen + 6 kinderen
Gastvrij, schoon en mooie omgeving. Voor kinderen een heerlijk buiten met pony's, geitjes, trampoline, zandbak en heel veel skelters.

Lia - Juli 2022 ‐ 10 volwassenen + 6 kinderen
Wat een prachtige locatie, zeer geschikt voor kinderen... onze kinderen en kleinkinderen( en wijzelf ook!) hebben zich kostelijk vermaakt op de skelters en de rest wat er allemaal was!! we hebben van ons feestweekend genoten!

Janneke - Juni 2022 ‐ 12 volwassenen + 8 kinderen
We hebben genoten van een heerlijk Pinksterweekend met de hele familie. De skelters, trampoline en dieren waren een groot succes! Heerlijk om zo de ruimte te hebben met elkaar. Het huis was schoon en alles was voldoende aanwezig. Sjoel competitie zelfs nog gedaan.

Teunie - Juni 2022 ‐ 8 volwassenen + 5 kinderen
Prachtige locatie, zeker voor kinderen.

Ruud - Maart 2022 ‐ 11 volwassenen + 9 kinderen
We hebben een heerlijk weekend gehad! Prachtige locatie, het huis was bijzonder netjes en schoon. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de aanwezige skelters, trampoline en dieren. Een aanraden voor wie met een grote groep op pad wil

Wyp - Maart 2022 ‐ 9 volwassenen + 3 kinderen
Was uitstekend. Mede door het stormweekend was er genoeg ruimte en vertier voor iedereen. Tafeltennis, tafelvoetbal en darten. Tussen de buien nog even op de skelter.

Gerrit - Februari 2022 ‐ 7 volwassenen + 2 kinderen
Een perfecte accommodatie voor een familie of groep. Indeling en inrichting is super! Alles is tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben een zeer geslaagd familieweekend gehad en komen graag nog een keer terug als het wat beter weer is, zodat we ook kunnen genieten van de buitenfaciliteiten.

Jasper - Oktober 2021 ‐ 6 volwassenen + 5 kinderen
Wij hebben enorm genoten tijdens ons weekend. Vele mogelijkheden fietsen wandelen in een mooie omgeving en skelteren voor jong en oud. Lekker gewandeld en gegeten in Doesburg Kortom we komen terug.

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2