Referenties vergaderlocatie De Eek

Rinske Groot Nibbelink - IW Achterhoek Rivierenland:
“We hebben een mooie Teambuildingsdag gehad bij De Eek. Een werkelijk prachtige locatie die er tiptop uitziet. Een fijne huiselijke sfeer waar we met het hele team aan de keukentafel de dag begonnen zijn. ’s Middags heerlijk buiten gezeten met de voetjes in het gras waarna we de dag afgesloten hebben met een BBQ. Dank Helga en Helmig voor jullie gastvrijheid.”

Paul, trainer:
“Ik ben nu twee keer bij de Eek geweest met een groep. Wij zijn als trainers nooit op zoek naar een standaard accommodatie, maar naar een accommodatie waar mogelijkheden zijn om zowel binnen als buiten te vertoeven. We willen graag volledig ontzorgd worden. We stellen het op prijs als de eigenaar initiatieven neemt als dat het nodig is.

Dit is de reden waarom de Eek zeker op ons lijstje blijft staan. Helmig en Helga zijn een goede gastvrouw en gastheer. Lunch is vers, goed verzorgd, er is een diversiteit aan eten en het is gezond. Er wordt goed rekening gehouden met diëten. Dat vinden wij belangrijk.

Eén van de punten wat we zo mooi vinden: Helmig en Helga zijn er altijd als we iets nodig hebben. Als we materialen nodig hebben geven we het aan, Helmig  gaat zijn schuur toe en dan tovert hij gewoon wat tevoorschijn. Dit heeft te maken met dienstbaarheid en betrokkenheid. Eigenlijk is niets te gek.”

Joop Spijkers, gemeente Bronckhorst:
“Ik organiseerde een zomersessie voor het jubileum van G12. Als Hoofd P&O bij de gemeente Bronckhorst werkte ik al samen met Helmig, ik kende hem al zoals hij is en ik daarom boekte ik graag bij hem. Het contact was prima.

In de voorbereiding dacht Helmig al proactief mee over oplossingen. De sterke punten van zijn locatie en alle mogelijkheden die het biedt kent hij natuurlijk het beste. Overal waar je zelf niet aan denkt hebben ze achter de hand of is een oplossing voor. Da dag verliep nog beter dan verwacht. Alle afspraken werden prima nagekomen. We hebben na die tijd nog even geëvalueerd. Het was gewoon perfect verlopen.

De gemoedelijkheid en gastvrijheid van Helmig en Helga is bijzonder. Wij zeggen in de Achterhoek altijd: dit doen we toch, dat is toch normaal. Maar zo vanzelfsprekend is het niet, in het westen is het wel even wat anders. Ondanks dat Helmig hard aan het werk was, genoot hij er ook zelf van. Het is een hardwerkende man met een al passie voor zijn bedrijf.

Helmig heeft ook expertise op andere vlakken dan alleen gastvrijheid, bijvoorbeeld als het gaat om het verwelkomen van mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Hoe hij dat aanpakt is bijzonder goed. Helmig kan gewoon erg goed met mensen omgaan.”

Marian Zuidveld, Aviko:
“De Eek is een uitstekend voorbeeld van goed gastheerschap. Als je Helmig belt, heb je meteen een vertrouwd gevoel. Helga en Helmig zijn hardwerkende mensen en gaan persoonlijk en gastvrij met hun klanten om. Maar ze houden zeker gepaste afstand als we in bespreking zijn. Echt Achterhoekse gastvrijheid. De warmte en de hartelijkheid die hoort bij goed gastheerschap hebben zij helemaal in hun vingers. Helmig kan ook zo leuk vertellen. We hebben hem ook wel iets laten vertellen over de omslag in zijn bedrijf. Hoe hij zijn boerenbedrijf zo heeft omgebuigd naar iets heel karaktervols. Hij vertelde waar hij tegenaan is gelopen om zelfvoorzienend en duurzaam te worden. Omdat je er ook bent is het des te leuker om te zien wat er allemaal bij komt kijken bij zo’n grote verandering.”

Pascal Kamperman, Achterhoek in beweging.nl:
“In januari 2019 waren wij bij de Eek met een projectteam met 8 personen. We wilden een keer op een andere locatie zijn dan waar we normaal vergaderen. Weg van de eigen werkplek en ongestoord een vergadersessie houden. De landelijke omgeving van de Eek sprak aan en de prijs is acceptabel. Als je bijvoorbeeld een vergaderruimte in de commerciële wereld boekt dan betaal je zo het driedubbele. Wat ik mooi vind aan zulke plekken is dat je en all-in prijs hebt. Bij de commerciele wereld komt er van alles bij. We hebben goed gastheerschap ervaren en alle voorzieningen waren aanwezig. De ontvangst was goed en de lunch was perfect. De regionale producten, zoals de kaas, de hamsoorten, eigengemaakte jam, dat was prima. We merkten aan alles dat Helmig servicegericht is. We kregen de beamer niet gekoppeld aan de laptop en Helmig deed er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Eergisteren waren we ook op een andere vergaderlocatie, maar toen werd er wat te vaak gevraagd om koffie en thee. Bij de Eek werd er op de juiste momenten gevraagd of er nog iets nodig was. En we konden ook altijd bellen als er iets nodig was.”

Marian Zuidveld, Aviko:
“Alles is bespreekbaar op de Eek. We hebben met onze groep twee keer overnacht. Dat ging allemaal uitstekend. We mogen en kunnen daar zelf alles koken, maar ook BBQ’en is mogelijk. Het ontbijt stond keurig voor ons klaar, genoeg koffie en thee, en we konden de vaatwasser gebruiken. Bij het ontbijt verse broodjes en verse eitjes. Lekkere karnemelk en melk, niet alles uit het pak. We kregen helemaal de vrije hand. Als het niet nodig is zullen ze ons onnodig storen. Mooi verzorgd.”

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

De Eek is een uitstekend voorbeeld van goed gastheerschap. Echt Achterhoekse gastvrijheid.Marian Zuidveld, Aviko:

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo