Originele teambuilding activiteiten bij De Eek in de Achterhoek

De Eek biedt diverse mogelijkheden op gebied van teambuilding. Of u nu binnen of buiten één of meerdere activiteiten wilt ondernemen, er is van alles mogelijk. Bij teambuilding draait alles om het versterken van de samenwerking, maar de activiteiten zijn pas echt geslaagd als het team met plezier terugkijkt op de dag.

Voor de organisatie van activiteiten en catering werken wij samen met partners in onze omgeving. Wij gaan graag met u in gesprek om alle wensen in kaart te brengen en stellen u voor aan onze partners. Samen kunnen we er een geslaagde dag van maken! 

Indoor en outdoor teambuilding activiteiten

Voor indoor teambuilding activiteiten bieden we diverse ruimtes aan. Zo kan de woonkamer een prettige plek zijn in een ontspannen setting dingen te ondernemen. Bij mooi weer biedt de riante tuin met boomgaard en de semi-overdekte binnenplaats ruimte voor diverse activiteiten.

Uiteraard zijn er ook vele outdoor teambuilding activiteiten mogelijk. Denk aan schapen drijven, paardencoaching of een tour door de omgeving.

Eten, drinken en overnachten

Tussen de activiteiten door is het tijd voor de nodige ontspanning. Laat u verrassen door een uitgebreide lunch, barbecue of foodtruck. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u gezellig napraten.

Na een geslaagde dag naar huis rijden is niet nodig. De Eek beschikt over 7 luxe slaapkamers voor in totaal 20 gasten. Uiteraard zorgen wij dat er de volgende dag een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat.

Teambuiling en pauze-activiteiten

In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven en onder begeleiding van professionele instructeurs bieden wij een scala aan activiteiten voor teambuilding en ontspanning. Bijvoorbeeld:

Schapendrijven

Op ons eigen terrein gaat u met de schapen aan het werk. Na een demonstratie met de honden is het uw beurt. Een prima gelegenheid om de 'teamspirit' binnen een team te versterken en een onvergetelijke ervaring!

Hondenspiegelen

Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit ? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega's in de buitenlucht? Kijk dan eens onder goede en vooral professionele begeleiding in de Hondenspiegel !

Roofvogels

Onder begeleiding van topvalkeniers gaat u aan het werk met verschillende roofvogels. Thema's die aan de orde zullen komen zijn: communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen.

Paardencoaching

Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn. Personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling om hierdoor beter op het werk of in een team te kunnen functioneren. Paardencoaching wordt ook ingezet bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment processen.

Paardenmennen

Onder leiding van topkoetsiers worden tweespan paarden of meerdere aanspanningen ingezet als reflectie- en teambuildingsinstrument. Het span paarden fungeert daarbij als spiegel en indicator van het innerlijk van elke deelnemer en de kwaliteit van samenwerken van het team. Door de interactie met koetsiers en paarden ontstaan nieuwe inzichten over uzelf en het team.

Klankschalen en Didgeridoos

Het doel van deze bijzondere groepsactiviteit is om deelnemers op een ontspannen manier tot elkaar te laten komen. Door middel van en unieke beleving zal de onderlinge verbondenheid aan den lijve gevoeld worden.

Ontspannende activiteiten, pauze-activiteit

Na een intensieve vergadering is het heerlijk om even naar buiten te gaan en de zinnen te verzetten. Deze ontspannende activiteiten bieden wij zelf en in samenwerking met Freewheel aan. Bijvoorbeeld: - De omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk , Tandemfiets of Swing - Even in beweging tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tafeltennis op eigen terrein - Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek - Favoriet onder jong en oud: skelterrace - Wandelarrangement rond Bronkhorst of Kasteel Hackfort - Even het water op met de kano - Forellen vissen bij Forellenvijver Breukink

Excursies met een verhaal naar:

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door om een passende en vrijblijvende offerte voor u samen te stellen.

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

De Eek is een uitstekend voorbeeld van goed gastheerschap. Echt Achterhoekse gastvrijheid.Marian Zuidveld, Aviko:

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo