Ontdek de omgeving van De Eek

De Eek is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar natuur en cultuur. De Eek is centraal gelegen in de IJsselvallei, tussen de Hanzesteden Doesburg en Zutphen, Nationaal Park Hoge Veluwe en Achterhoek. U kunt letterlijk alle kanten op voor dagjes uit!

Wandelen, fietsen, ATB of motortoertocht?

De Eek is ideaal voor groepen die willen wandelen of toertochten willen maken met fiets, motor, ATB of racefiets. Vanuit De Eek ben je zo op de Posbank, de Veluwe en in de Achterhoek. In de grote bijgebouwen staat uw tweewieler droog en veilig. 

Goed om te weten, wij hebben diverse fietsen te huur. Wilt u samen met uw gezelfschap de omgeving verkennen op de fiets, vraag ons dan naar de mogelijkheden. 

Dagje stad?

Wilt u een dagje naar de stad, om cultuur te snuiven of te winkelen? De Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn prima per fiets bereikbaar. Het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst vindt u op 4 km afstand van De Eek! Iets verder weg (circa 30 km) ligt Arnhem, met o.a. het Openluchtmuseum en Burgers Zoo.

Excursies, musea of workshops

In de accommodatie hebben wij een actueel overzicht van de activiteiten die lokaal en regionaal georganiseerd worden. Deze folders zijn gratis beschikbaar voor onze gasten. Helga en Helmig geven u desgewenst ook graag een persoonlijk advies.

Fiets- en wandelroutes vanaf de groepsaccommodatie

Meer informatie over wandelroutes, fietsroutes, excursies en workshops vindt u in onze uitgebreide folderkast in de accommodatie. Daar vindt u ook routekaarten.

Wist u dat Achterhoek Toerisme een app heeft ontwikkeld met leuke fietsroutes door de omgeving?

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf bij De Eek in de Achterhoek!

Overnachten in een IJsselhoeve

De Eek is gesitueerd in een monumentale IJsselhoeve waarbij de karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven. In de riante tuin met boomgaard komt u helemaal tot rust en kunnen de kinderen heerlijk spelen.

Ondek de Achterhoek

De Eek is gelegen op de grens van de Achterhoek en de Posbank op de Veluwe, een prachtige plek met vele mogelijkheden voor een dagje uit. Ga ontspannen in de natuur, maak culturele uitstapjes naar historische steden, of bezoek een kasteel. In de Achterhoek kan het allemaal.

5 sterren gastvrijheid

Onze gastvrijheid gaat net een stap verder. Wij helpen u graag bij het organiseren van een familieweekend, vergadering of trouwdag en kunnen u helemaal ontzorgen. Van catering tot groepsactiviteit, samen met onze partners nemen wij alle zorgen uit handen.

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2