Vergaderlocatie in de Achterhoek

De Eek is een landelijk gelegen vergaderlocatie in Steenderen, de Achterhoek. Door de ligging, de ruimte en de aanwezig faciliteiten is De Eek een unieke vergaderlocatie voor brainstormsessies of heisessies. Weg van de dagelijkse routine kunt u bij ons ongestoord vergaderen of brainstormen. Zowel binnen als buiten, en dat geeft ruimte om vrij te denken.

Mogelijkheden vergaderlocatie

Bij De Eek kunt u zowel binnen als buiten uw vergadering, brainstorm- of heisessie organiseren. Zo kunt u zelf kiezen welke opzet het beste bij uw doelstellingen past. Om u een goed beeld te geven van de diverse mogelijkheden, zetten wij ze even voor u op een rij.

De Vergaderzaal: vergaderruimte tot 20 personen

In onze zeer ruime vergaderzaal is plaats voor vergadergroepen tot 20 personen. Deze vergaderruimte is tevens voorzien van comfortabele zithoeken en een zeer goed uitgeruste keuken. Wij bieden u de keuze om zelf, samen met uw deelnemers, uw lunch of diner te bereiden of de catering door ons te laten verzorgen. Het is maar net wat u prettig vindt en bij de setting past.

Opstelling vergaderruimte Wij hebben de mogelijkheid om de vergaderzaal in drie opstellingen in te delen:

  • Carré-vorm (max. 15 personen)
  • U-vorm (max. 18 personen)
  • Theateropstelling (max. 20 personen)

De Binnenplaats: vergaderen in de buitenlucht

Bij De Eek bieden wij u ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Op onze deels overkapte binnenplaats van 180 m2, is het bij de meeste weersomstandigheden prettig vertoeven. Voor brainstormsessies, een lekkere lunch of gewoon om even te pauzeren tijdens een vergadering is dit een zeer gewaardeerde plek op onze vergaderlocatie. De Binnenplaats biedt ruimte aan 20-50 personen.

Arrangementen en tarieven vergaderlocatie

De Eek biedt verschillende arrangementen en tarieven voor het gebruik van de vergaderlocatie. Een aantal standaard faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast zijn er nog een tweetal extra faciliteiten die aanvullend kunnen worden afgenomen. Zowel de standaard als extra faciliteiten staan onderstaand beschreven.

Standaard faciliteiten vergaderruimtes (bij prijs inbegrepen) Inbegrepen bij de huur van onze vergaderlocatie, voor alle arrangementen:

  • ruime parkeergelegenheid
  • gebruik van flip-over
  • flatscreen televisie met dvd-speler
  • draadloos internet
  • pen en papier voor het maken van aantekeningen voor elke deelnemer

Extra faciliteiten vergaderruimtes (niet bij prijs inbegrepen)

  • Beamer met scherm en een laptop.
  • Audio, geluidsinstallaties

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

De Eek is een uitstekend voorbeeld van goed gastheerschap. Echt Achterhoekse gastvrijheid.Marian Zuidveld, Aviko:

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo