Dé unieke locatie voor uw bedrijfsuitje, vergaderen, brainstormen, trainen en teambuilding

Inspirerend, uitdagend en verbindend voor bedrijven en non-profit organisaties

 • Een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje in de Achterhoek. Waar u de ruimte heeft voor uw eigen feest, food truck festival of buitenactiviteiten.
 • Onze teambuildinglocatie biedt een ruime parkeergelegenheid die u kosteloos kunt gebruiken.
 • Uw bedrijfsuitje afsluiten met een BBQ of gezellig samen koken? Met een eigen keuken tot uw beschikking is er heel veel mogelijk. Van selfservice tot volledig verzorgd!
 • Op onze locatie kunt u ook overnachten. Handig voor als het laat wordt of wanneer teamleden van ver moeten komen.

“Deze groepsaccomodatie ligt perfect in dit landschap. De boerderij is van écht alle gemakken voorzien en bijzonder gezellig. De haard binnen en buiten zijn een aangename toevoeging. De slaapindeling biedt mogelijkheden en de bedden zijn van goede kwaliteit. Onze teambuilding activiteiten vonden plaats in november. Het was voor ons noodzakelijk dat we diverse plekken tot onze beschikking hadden om die activiteiten te kunnen doen. De Eek is daarvoor uitermate geschikt. De gastvrijheid en flexibiliteit van Helga en Helmig is ultiem verzorgd.”

Tip: schapen drijven is op deze locatie een aanrader!

Stephanie Hoogeveen
Initial training instructeur, Luchtverkeersleiding Nederland

Volledig verzorgd

Zo hoeft u nergens aan te denken en kunt u zich volledig op uw bedrijfsuitje richten

 • U geeft aan hoe u het wilt hebben en wij regelen de rest. Zelf uw lunch of diner klaar maken, kan ook. Een eigen keuken staat tot uw beschikking.
 • Onze unieke locatie staat volledig tot uw beschikking. Zo krijgt u alle rust en ruimte voor uw bedrijfsuitje.
 • Onze locatie biedt veel mogelijkheden. Lekker actief in de buitenlucht en daarna afsluiten met een bbq of buffet bij de vuurkorf.

Voor grote en kleine groepen, bij mooi en slecht weer

 • Op onze locatie kunt u ook met grotere groepen terecht. Met een oppervlakte om zo’n 150 tot 200 personen te kunnen bedienen, maken wij van uw bedrijfsuitje een succes.
 • Uw eigen foodtruck festival, samen eten koken of actief met een grote groep aan de slag? Een complete dag, middag of avondprogramma? Op onze locatie kan het.
 • Onze unieke stretchtent kan bij mooi weer op ons grote gazon worden gezet. Bij slecht weer is het een perfecte overkapping over onze binnenplaats. Zo kunt u altijd lekker buiten vertoeven.

Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten, lekker actief bezig en toch ontspannen

Actief op locatie of in de omgeving

Op onze eigen locatie is bijna alles te organiseren. Daarnaast bieden wij in samenwerking met een aantal partners activiteiten in de omgeving. Onderstaand een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is.

 • De omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk, Tandemfiets, Swing of fiets. Op onze locatie zijn 20 fietsen aanwezig
 • Rondrit per deux chevaux met de Duckstoer eendjes
 • Even in beweging tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tafeltennis op eigen terrein
 • Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek
 • Favoriet onder jong en oud: skelterrace
 • Een lekkere wandeling rond de Eek, langs de IJssel of door het historische stadje Bronkhorst
 • Forellen vissen bij Forellenvijver Breukink

Excursies met een verhaal

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen door om een passende en vrijblijvende offerte voor u samen te stellen.

De Eek in het kort

Geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap tijdens uw verblijf op onze vergaderlocatie in de Achterhoek!

Vergaderen in het groen

Geniet van de rust en de ruimte midden in de natuur. Bij De Eek kunt u ongestoord vergaderen in een ontspannen setting. Ervaar de stilte in de Achterhoek!

Volledig ontzorgd

Op onze locatie zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig of in te richten. In overleg met u stellen wij een programma samen dat bij uw wensen past. Eten, drinken, activiteiten en overnachting, wij regelen het.

Een moment van ontspanning

Maak een mooie wandeling door de natuur om even te ontspannen, pak de fiets en ontdek de omgeving of vraag naar de vele mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Een aangename onderbreking van een succesvolle vergadersessie!

groepen
groepen
groepen

Wat een top accommodatie is dit! Werkelijk alles is tiptop voor elkaar.Familie Pietersz

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo

9.2