16-9-2016 Thomas & Carmen  Roza & Suze

Dankzij de prachtige locatie en geweldige gastvrijheid van Helmig &  Helga hebben we op de populairste trouwdatum van 2016 een fantastische bruiloft gehad.
Dank voor alles!…… en natuurlijk ook namens alle andere gasten

 

9-9-2016 Gerard & Camille

We hebben op 9-9-2016 een fantastische dag gehad. Ons huwelijksfeest was onvergetelijk. Daarna op De Eek lekker kunnen uitrusten en napraten Heerlijk!

 

Frank en Joanne Kuiperij

Gelijk vanaf het begin hadden we een goed gevoel over De Eek! Hier zagen we onze trouwdag wel zitten… De manier waarop het contact met Helmig verliep bevestigde dat alleen maar! Toen het zover was, was het wat kouder dan verwacht.. maar daar hebben we ons mee gered! We kijken terug op een prachtige dag!
Ontzettend bedankt Helmig en Helga voor jullie gastvrijheid, advies en hulp!

 

 


Rutger en Sandra van Noordenburg

Wat een ontzettend mooie en te gekke huwelijks locatie is dit! Vrijdag begonnen met het “opbouwen” en versieren van de deel. Vrijdag avond heerlijk met alle weekend gasten gegeten en gedronken.  De dag erna hebben we de trouwceremonie, borrel, diner en het feest allemaal op de Deel gevierd. Eerst was het de bedoeling om buiten te trouwen, maar door de regen waren we gedwongen naar binnen te gaan. Geen moment spijt van gehad! We houden erg van Azie, dus we hadden erg veel rode lampionnen en roze kersenbloesem om de ruimte mee te versieren! Het was zo mooi! Ontzettend fijn om met een kleine groep familie en vrienden het hele weekend te verblijven; zo hou je lekker lang het fijne gevoel van je trouwdag vast. Ook hebben we de gastvrijheid en hulp van Helmig en Helga als ontzettend prettig ervaren. Wat een mooie boerderij en wat een geweldige huwelijks locatie !


 

JP en Elske van der Vliet

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad op de Eek! De dag voor de bruiloft hebben we met vrienden en familie alles klaar gezet en versierd. Dit was al erg gezellig. s’Avonds hebben we met elkaar gebarbecued en erna met alle vrouwen binnen mamma mia gekeken terwijl de mannen buiten bij een vuurtje zaten. Ideaal dat we met zijn allen op de Eek konden slapen en dat we de hele bruiloft op 1 locatie konden houden. De dag van de bruiloft konden we rustig beginnen. De kapper kwam op locatie en na het ‘elkaar zien’ moment hebben we in het prachtige Bronckhorst en bij de IJssel foto’s gemaakt. Met de al aanwezige familie en vrienden hebben we geluncht op de Eek en foto’s gemaakt. Eind van  de middag kwamen de overige gasten en gelukkig was het mooi weer en kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Het was prachtig met op de achtergrond de geiten en paardjes. Na de ceremonie hebben we lekker buiten gegeten. We hadden wat grote ronde tafels neergezet maar er waren ook gasten die lekker in het gras gingen zitten. Er was een super fijne sfeer! Kinderen die op de trampoline sprongen, mensen die wat dronken in de gezellige binnenplaats of aan kijken waren bij de door ons gemaakte kraampjes (snoepbuffet, gastenboek etc)  s avonds sneden we buiten de bruidstaart aan terwijl er een geweldige band aan het spelen was, de zon onder ging en wij verrast werden met vuurwerk. Het was prachtig! Erna ging het feest verder op de Deel die we mooi versierd hadden en waar een DJ kwam. Op de Eek kwam alles wat wij wilden samen. We konden er blijven slapen, we konden het zelf mooi aankleden en we konden buiten trouwen. Het was prachtig! Bedankt! JP en Elske van der Vliet

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?