Aanpassing bedrijsvoering de Eek 

Door de corona crises hebben we ( moeilijke) keuzes moeten maken in onze bedrijfsvoering.
Vanaf 1 januari 2022 zijn er geen bruiloften meer mogelijk op vrijdagen/ zaterdagen en zondagen.
Wij bieden alleen nog trouw mogelijkheden door de week van dinsdag t/m donderdag

Trouwen op een monumentale boerderij

De Eek is een monumentale boerderij in de IJsselvallei, op de grens van de Veluwe en de Achterhoek. Deze bijzondere trouwlocatie in Gelderland biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor jullie bruiloft. Met een geweldig uitzicht over de boomgaard, weilanden en de akkers.

De gehele trouwlocatie exclusief tot jullie beschikking!

Wij bieden bruidsparen diverse mogelijkheden in en rond onze monumentale boerderij De Eek. Ook in combinatie met overnachting van familie of vrienden in ons luxe gastenverblijf. Als u op De Eek gaat trouwen heeft u de gehele accommodatie exclusief tot uw beschikking, want tijdens uw bruiloft zijn er geen andere gasten op De Eek.

De Eek als officiële trouwlocatie in de Achterhoek

Vanaf september 2010 is het in de Gemeente Bronkhorst mogelijk om te trouwen op een aantal ‘buiten locaties’. Daar is De Eek er een van! Je kunt elkaar het ja-woord geven op onze monumentale boerderij: op de binnenplaats, in de tuin of op de oude Deel.

De trouwlocatie van te voren bekijken?

Mocht u vragen hebben over deze bijzondere trouwlocatie schroom dan niet om contact op te nemen met Helga en Helmig. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor trouwen in Gelderland.

Wij willen graag een rondleiding

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?