Trouwlocatie De Eek in de Achterhoek

Trouwlocatie De Eek is een monumentale boerderij in de IJsselvallei, op de grens van de Achterhoek en de Veluwe. Onze bijzondere trouwlocatie biedt een oase van rust, ruimte en privacy waar u elkaar ja-woord kunt geven om dit vervolgens te vieren met een select gezelschap. Na een onvergetelijke bruiloft is naar huis rijden niet nodig, u kunt namelijk overnachten in onze comfortabele slaapkamers.

Goed om te weten, het is alleen mogelijk om op dinsdag, woensdag of donderdag gebruik te maken van onze trouwlocatie.

Trouwen in een monumentale boerderij of in de boomgaard

De plechtigheid is een bijzonder moment en daar hoort een bijzondere trouwlocatie bij. Bij De Eek kunt u elkaar het ja-woord geven in de monumentale boerderij, maar bij mooi weer is het ook mogelijk om dit in riante tuin met boomgaard te doen.

De Eek is een prachtig decor voor originele trouwfoto’s. Afhankelijk van het seizoen kleuren de uitgestrekte akkers rondom de boerderij groen van het gras en de mais of goudgeel van het graan. De boerderij met haar authentieke en karakteristieke details vormen een prachtige achtergrond voor bijzondere trouwfoto’s.

Wilt u liever trouwen in een idyllische kapel, dan kunnen we u Bronkhorst aanraden. Op enkele kilometers afstand ligt het kleinste stadje van Nederland; Bronkhorst. Niet alleen een droomlocatie om elkaar het ja-woord te geven, maar ook een mooie plek om trouwfoto’s te laten maken.

Faciliteiten van trouwlocatie De Eek

Trouwlocatie biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft. Onze faciliteiten in het kort:

 • Trouwen in onze boerderij of tuin of in een idyllische kapel in Bronkhorst
 • Trouwfeest voor 20 - 150 personen
 • Boerderij met grote woonkamer met houtkachel
 • Ruime terrassen met uitzicht op de dierenweide
 • Deels overkapte binnenplaats (180m²) met veel privacy
 • Ruime parkeergelegenheid
 • Catering mogelijk met verse streekproducten
 • Barbecue op de binnenplaats mogelijk
 • Trouwlocatie zelf versieren of uitbesteden aan De Eek
 • Overnachten met maximaal 20 personen
 • Speelvoorzieningen voor de kinderen
 • Begane grond is rolstoelvriendelijk en er is aangepast sanitair aanwezig

Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft in de Achterhoek zijn aanwezig!

Maak gebruik van catering met verse streekproducten

Wij kunnen u volledig ontzorgen, ook als het gaat om eten en drinken.. Geniet van een heerlijke lunch met verse streekproducten, een barbecue of een walking-dinner uit één van de Foodtrucks die graag naar de Eek komen. Geniet van verse streekproducten met rijke smaken en van pure kwaliteit.

Overnachten in de comfortabele slaapkamers

Onze accommodatie beschikt over 7 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om met maximaal 20 personen te overnachten. 3 slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en volledig rolstoelvriendelijk. Ook is er aangepast sanitair aanwezig.

De volgende ochtend bij het ontbijt  kunt u nog even gezellig napraten over de bruiloft.

Meer informatie over onze trouwlocatie in de Achterhoek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een passende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze trouwlocatie te komen bekijken en uw wensen samen door te nemen.

Neem contact op

Graag tot ziens in de Achterhoek!

De Eek in het kort

Geef elkaar het ja-woord op een unieke locatie en geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap.

Bijzondere trouwlocatie

Bij de Eek kunt u elkaar het ja-woord geven in onze monumentale boerderij of in de riante tuin. Wilt u liever trouwen in een idyllische kapel, dan kunnen we u Bronkhorst aanraden.

Trouw- en feestlocatie onder één dak

Bij De Eek kunt u elkaar het ja-woord geven, om vervolgens samen te proosten, te dineren en te feesten. Alles onder één dak. Goed om te weten, wanneer u gebruik maakt van de trouwlocatie van De Eek huurt u de gehele locatie altijd exclusief voor uw gezelschap. Optimale privacy in het groen!

Comfortabele slaapkamers

Na de bruiloft nog naar huis rijden is niet nodig. Indien gewenst kunt u met 20 personen overnachten in de luxe slaapkamers. Wij kunnen de volgende ochtend een heerlijk ontbijt verzorgen om de dag weer goed te beginnen.

groepen
groepen
groepen

Wij, maar ook onze gasten, hebben een onvergetelijke dag beleefd op het romantische landgoedFamilie van der Hoek

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo