Groepsvakantie voor mensen met een handicap

De Eek is als groepsaccommodatie bij uitstek geschikt voor gezelschappen met mensen met een handicap of beperking en hun begeleiders. Een sfeervolle, huiselijke locatie in een rustige omgeving, van alle gemakken voorzien en met mogelijkheden voor dagjes op korte afstand van de accommodatie.

Gelijkvloers
De benedenverdieping is geheel gelijkvloers, goed begaanbaar voor rolstoelen en rollators. Hier bevinden zich de woonkamer, de open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

Badkamers
De badkamer op de benedenverdieping is aangepast voor mensen die minder valide zijn. Er is voldoende ruimte om iemand te helpen bij het wassen en douchen.

Voldoende slaapkamers
Op de bovenverdieping zijn vier ruime slaapkamers (waarvan één met stapelbedden) en twee badkamers. Op elke slaapkamer is ook een wastafel aanwezig.

Speciaal midweektarief
Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie, voor een leuke midweekvakantie in de Achterhoek? Profiteer dan van ons speciale midweektarief! Informeer naar onze mogelijkheden of kom eens een kijkje nemen of de locatie geschikt is voor uw groep. Heeft u specifieke wensen? Spreek ze door met Helga en Helmig van der Kolk, tijdens een rondleiding. Ze laten u graag de accommodatie zien!

 

 

 

 

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?