Landelijke vergaderlocatie in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de Achterhoek?
De Eek is een 450 jaar oude monumentale boerderij, geheel verbouwd en toegerust voor vergaderingen, kick off bijeenkomsten, themabijeenkomsten, heidagen of teambuilding.

 

Ervaar met je team de gastvrijheid, rust en ruimte van de Achterhoek

Wil jij maximaal rendement halen uit een dag op de hei met je team? Aan het eind van de dag een oplossing of frisse nieuwe inzichten?
Er zijn veel factoren zijn die er voor kunnen zorgen dat jij of je team niet voldaan naar huis gaan aan het eind van de dag.

 • Verkeer raast langs, waardoor je mensen zich niet goed kunnen concentreren;
 • De beheerder komt elke keer de vergadering verstoren met de vraag of je nog koffie wilt;
 • Aan het eind van de dag is er geen mogelijkheid om even gezellig met de groep af te sluiten;
 • De vergadertafel is krap, waardoor mensen zich niet op hun gemak voelen;
 • De binnen- en buitenruimtes geven geen extra inspiratie, waardoor het je niet lukt om out-of-the-box te denken;
 • Op de dag zelf bedenk je dat je iets vergeten bent, maar de locatie is niet flexibel om het op te lossen of met je mee te denken.

Wil je deze ergernissen koste wat het kost vermijden?

Kom dan naar onze historische vergaderlocatie, midden in de natuur

Op onze locatie kunnen maximaal 20 personen vergaderen.
Zodra je bij ons het terrein op rijdt, waan je je in een groen paradijs. Onze locatie in de natuur brengt rust, waardoor je in een ontspannen sfeer vergadert. Met name tijdens intensieve vergaderingen kan dat extra stukje rust een belangrijke factor zijn om het maximale rendement uit de dag te halen en je aandacht volledig op het doel van de dag te houden.

Bekijk hier de 3d-tour van onze locatie.

 

Authentieke vergaderlocatie in het midden van Arnhem, Dieren, Zutphen en Doetinchem

De Eek is een 450 jaar oude boerderij in Steenderen, waar de Achterhoek en de Gelderse IJsselvallei in elkaar overlopen. In en om onze authentieke boerderij voel je je direct thuis. Je vergadert in een heerlijk ruime en huiselijke woonkamer met veel daglicht en openslaande deuren. Aan de tafels heb je genoeg persoonlijke ruimte, zodat je dingen kunt opzoeken of noteren zonder dat je anderen aanstoot. Er is altijd een aangename temperatuur, waardoor je niet afgeleid wordt door warmte of kou. 

Door de warme kleuren voel  je je welkom en kan het proces gaan stromen. Je creëert ruimte voor nieuwe ideeën en je maakt je plannen concreet door een wandeling door de natuur. De schilderijen aan de muur geven je inspiratie en nieuwe ideeën.

Privacy op de vergaderlocatie in de Achterhoek

Er zijn geen andere groepen. De accommodatie is helemaal voor jullie. Je hebt dus geen last van geluiden die jullie uit je concentratie halen. Je zit midden in de natuur en hebt dus ook geen last van verkeer. Wij blijven op gepaste afstand, maar als je aan de bel trekt, zijn we zo bij je. 

Er zijn verschillende ruimtes waar je je even alleen of met een groepje terug kunt trekken. Naast een grote huiselijke ruimte mag je gebruik maken van de patio. Of je gaat op één van onze terrassen zitten waar je uitkijkt over weilanden en vrije natuur. En iedereen voelt zich thuis op onze deels overdekte karakteristieke Deel. De schitterende houten kapconstructie van de Deel zorgt voor een bijzondere ambiance bij elke activiteit.

Faciliteiten

We nemen de organisatie uit je handen, zodat je alle tijd effectief kunt besteden aan de inhoud van de dag.Onze ruime parkeergelegenheid zorgt voor een goed begin van de dag. Verder is alles wat je nodig hebt aanwezig. Jij kunt je samen met je team volledig richten op een leuke, effectieve dag, wij doen de rest. En als je iets nodig hebt waar je eerder niet aan had gedacht, dan toveren wij dat meestal zo tevoorschijn. Door onze ervaring zijn wij op alle mogelijke vragen voorbereid.

De locatie is ook geschikt voor één of twee rolstoelgebruikers. De begane grond is geheel gelijkvloers. Toiletten en badkamer zijn aangepast.

In en om de boerderij is snelle WiFi. Verder is er een beamer. Wij zorgen dat alles wat je nodig hebt aanwezig is en goed aangesloten. En als je een vraag hebt over de techniek, komen wij je helpen.

Catering

Bij ons kun je er voor kiezen om de catering uit te besteden of dit zelf te regelen. De ruime keuken biedt zelfs de mogelijkheid om met je groep te koken en buiten kun je BBQ’en.

Mogen wij de lunch voor je verzorgen? Maak dan kennis met ons RIJK concept. Geniet van verse streekproducten van pure kwaliteit. Geen opsmuk, maar eerlijke, onbewerkte producten uit de streek. De producten zijn van het seizoen en komen rechtstreeks van het land en de boer. Producten van eerlijke, rijke smaken, zoals de producten van zichzelf zijn.

Na het eten kun je samen nog na borrelen bij onze tap. Koelt het ‘s avonds af en wil je buiten zitten? Dan steken we een kampvuurtje aan en delen we warme plaids uit. Wie let er dan nog op de tijd?

Met 20 personen overnachten op de vergaderlocatie

Wil je meerdere dagen komen? Je kunt bij ons overnachten. Wij hebben 20 bedden, verdeeld over 7 kamers met heerlijke bedden. Is de groep groter? Er zijn ook veel overnachtingsmogelijkheden op een steenworp afstand van de Eek.

‘s Ochtends wanneer je wakker wordt staat er een heerlijk ontbijt klaar. Net als overdag, is de locatie volledig en alleen voor jullie groep beschikbaar. Ook ’s nachts zijn er geen andere groepen in de boerderij en geniet je van volledige privacy met je groep.

Ontspanning voor of na het vergaderen

Vergaderen afwisselen met een actieve of ontspannende activiteit? Of alleen een teamuitje zonder vergaderen? Samen met partners bieden wij veel verschillende uitjes aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • de omgeving verkennen per Solex, Tuk Tuk, Tandemfiets, Swing of fiets? Op onze locatie zijn 20 fietsen aanwezig
 • Even in beweging tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tafeltennis op eigen terrein
 • Skelterracen, touren met een oud eendje of schapen drijven
 • Rondje Klootschieten, in de directe omgeving van De Eek
 • Een lekkere wandeling rond de Eek, langs de IJssel of door het historische stadje Bronkhorst
 • Forellen vissen bij Forellenvijver Breukink

Gemoedelijkheid en Noaberschap in de Achterhoek

Wij zijn Helmig en Helga, je gastheer en gastvrouw. Voor ons is elke wens is bespreekbaar. We denken niet alleen mee, maar dragen ook oplossingen aan waar je misschien niet aan had gedacht.

Veel teams zijn op een dag bezig met omdenken, out-of-the-box denken en veranderingen. Wij begrijpen dat. We kunnen uit eigen ervaring en praktijk vertellen over veranderingen in ons bedrijf. De veranderingen zijn in de praktijk te zien.  Omdat wij zelf ook in grotere organisaties gewerkt hebben, weten wij wat daar bij komt kijken.

De gemoedelijkheid en gastvrijheid (dit heet Noaberschap) in de Achterhoek is overal bekend. Wij zeggen in de Achterhoek altijd: dit doen we toch, dat is toch normaal. Maar zo vanzelfsprekend is het niet blijkbaar, in het westen is het tóch anders. Niet alleen rust, ruimte en natuur vind je dus bij ons, maar ook het Noaberschap dat zo kenmerkend is voor deze streek. De gastvrije waarden van de Achterhoek vind je terug in ons bedrijf. Lees hier meer over ons.

Betaalbare vergaderlocatie in de Achterhoek

Onze gasten roemen ons om de prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons weet je waar je aan toe bent. Omdat wij op maat en flexibel leveren houden we onze locatie betaalbaar.

Neem eens contact op, dan bedenken we samen de perfecte invulling van jouw dag of tijd op de Eek. Samen bedenken wij een pakket, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de dag en jullie uiteindelijk voldaan en vol nieuwe plannen naar huis gaan!

Contact

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?