Ervaringen van onze ‘trouwgasten’

Hieronder leest u de ervaringen van onze bruiloftsgasten, die eerder hun bruiloft of huwelijksfeest op De Eek vierden.

Stuur uw ervaring in

 

juni 2017  Matthijs Kloosterboer en Anne Petrie

Wat een geweldig huwelijksweekend hebben we gehad zeg. Werkelijk onvergetelijk. Alles klopte en vanaf de eerste ontmoeting met Helmig en Helga tot na het feest was de communicatie erg plezierig en duidelijk.

Ondanks het feit dat we uiteindelijk bijna 160 man op het feest hebben gehad, hebben jullie gefaciliteerd waar dat nodig was. Daardoor verliep alles vlekkeloos en konden wij als bruidspaar genieten van elk moment van de dag.

De prachtige verbouwde boerderij gaf plaats voor zowel de receptie, het diner als het avondfeest. Daarnaast hebben onze jongens zich onzettend vermaakt op de trampoline en met de skelters.

De aangrenzende slaapaccomodatie is geweldig en heel relaxed. Groot, schoon en van alle gemakken voorzien. Uitstekend om daar met 20 man te verblijven. Omdat het vrij is gelegen met uitkijk over de velden, hebben we echt het gevoel gehad er even helemaal uit te zijn geweest.

Beste Helmig en Helga, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en als wij weer in Steenderen zijn, komen we graag nog eens bij jullie aan om weer even bij te praten.

Lieve groet Matthijs, Anne, Willem en Berend.

Mei 2017  Jaap en Hermien Buizer-van Beek

We hadden de accommodatie geboekt voor onze bruiloft en hebben twee nachten doorgebracht in De Eek. De deel en binnenplaats zijn prachtig, de groepsaccommodatie is netjes, ruim, goed verzorgd, kindvriendelijk (oa traphekjes) en heeft goede bedden. De badkamers zijn ruim, netjes en schoon. De eigenaren denken goed mee met wat je wensen zijn (ivm de receptie, ceremonie e.d.) zonder teveel ‘zichtbaar’ te zijn waardoor je echt het idee hebt alles voor jezelf te hebben. Wbt de bruiloft is het niet ‘all-in’ maar dat zochten we ook niet. Het geeft je de vrijheid om alles zelf in te richten en te regelen als je zelf wel. Wel zijn er aardig wat voorzieningen ter plaatse en mee te huren. De eigenaren kennen ook veel adresjes om eea te regelen. We hebben geweldige dagen gehad, echt een aanrader. Helemaal als je een landelijke bruiloftslocatie zoekt.

Familie van der Hoek-Steenbergen

Onze trouwdag op De Eek was volmaakt. Niet alleen hadden we geluk met het stralende zomerweer, maar ook met alle hulp die we die dag hebben gekregen. Helmig en Helga waren ongelooflijk gastvrij en schoten te hulp waar nodig was.
Het was niet moeilijk voor de fotograaf om een geschikte plaats te vinden voor de foto-shoot, omdat de hele locatie en omgeving betoverend is.
Ook de kinderen hebben zich vermaakt op de trampoline en bij de geitjes in de boomgaard.
‘s avonds werd de deel prachtig verlicht met de zelf meegebrachte lampen en ging het feest binnen verder met onze huis band.
Wij, maar ook onze gasten, hebben een onvergetelijke dag beleefd op het romantische landgoed van Groepsaccommodatie De Eek.

16-9-2016 Thomas & Carmen  Roza & Suze

Dankzij de prachtige locatie en geweldige gastvrijheid van Helmig &  Helga hebben we op de populairste trouwdatum van 2016 een fantastische bruiloft gehad.
Dank voor alles!…… en natuurlijk ook namens alle andere gasten

09-09-2016 Gerard & Camille

We hebben op 9-9-2016 een fantastische dag gehad. Ons huwelijksfeest was onvergetelijk. Daarna op De Eek lekker kunnen uitrusten en napraten Heerlijk!

06-08-2016 Robina en Dennis

Grandioos huwelijk mogen vieren. Geweldige locatie en hele fijne medewerking van Helmig, Helga, zoon & dochter. Dank!

18-09-2015 Niels en Irene

Afgelopen september zijn wij, Niels en Irene, getrouwd op De Eek. Wij hebben erg genoten van onze dag.  De locatie is sfeervol en heeft veel mogelijkheden. De flexibiliteit van de eigenaren maakt dat we het helemaal konden inrichten zoals we het zelf graag wilden. Bij het voorbereiden van de bruiloft stonden de eigenaren voor ons klaar en hebben ze ons geholpen waar nodig. Het eigen netwerk van De Eek zorgt voor een ruime keuze aan buffet, catering en styling. Op de dag zelf staan ze voor je klaar en kun je, als het nodig is, op het laatste moment nog iets vragen.   Al met al een geslaagde dag waar wij van hebben genoten!

12-09-2015 Gert-Jan en Fred

Met onze naaste familie hebben we ons huwelijksweekend mogen verblijven op De Eek, wat een super weekend is het geworden. Zeker mede door de fantastische inzet, hulp en advies van Helmig en Helga.

Vrijdag middag en avond met onze naaste familie de huwelijkslocatie gedecoreerd en samen genoten van een heerlijke maaltijd op de patio en ’s avonds genoten van een fijne borrel in de prachtige groepsaccomodatie. Zaterdags onze grote dag, mooie foto’s gemaakt op het erf en de nabije omgeving. Voor mooie foto’s hoef je niet ver te gaan! In de middag de ceremonie, lekker buiten voor de dierenweide onder een mooie blauwe lucht. Later met al onze gasten genoten van een fijn BBQ feest buiten en in De Deel wat we voor de gelegenheid helemaal hadden gedecoreerd, alles kan bij Helmig en Helga, jullie zijn toppers. We hebben een super weekend gehad en we kijken er met heel veel plezier op terug! Ontzettend bedankt!

 


 

 06-09-2015 Jeroen & Nicole en familie

Wat een fijne plek is dit! Fantastisch om hier een heel weekend te kunnen zijn, het voelde als een goed hotel. En dan nog alle ruimte om onze bruiloft te kunnen vieren. Het was prachtig! Heel erg bedankt voor alles!


 

 Frank en Joanne Kuiperij

Gelijk vanaf het begin hadden we een goed gevoel over De Eek! Hier zagen we onze trouwdag wel zitten… De manier waarop het contact met Helmig verliep bevestigde dat alleen maar! Toen het zover was, was het wat kouder dan verwacht.. maar daar hebben we ons mee gered! We kijken terug op een prachtige dag!
Ontzettend bedankt Helmig en Helga voor jullie gastvrijheid, advies en hulp!


 

30-08-2014  Rutger en Sandra van Noordenburg

Wat een ontzettend mooie en te gekke huwelijks locatie is dit! Vrijdag begonnen met het “opbouwen” en versieren van de deel. Vrijdag avond heerlijk met alle weekend gasten gegeten en gedronken.  De dag erna hebben we de trouwceremonie, borrel, diner en het feest allemaal op de Deel gevierd. Eerst was het de bedoeling om buiten te trouwen, maar door de regen waren we gedwongen naar binnen te gaan. Geen moment spijt van gehad! We houden erg van Azie, dus we hadden erg veel rode lampionnen en roze kersenbloesem om de ruimte mee te versieren! Het was zo mooi! Ontzettend fijn om met een kleine groep familie en vrienden het hele weekend te verblijven; zo hou je lekker lang het fijne gevoel van je trouwdag vast. Ook hebben we de gastvrijheid en hulp van Helmig en Helga als ontzettend prettig ervaren. Wat een mooie boerderij en wat een geweldige huwelijks locatie !


 

05-09-2014  JP en Elske van der Vliet

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad op de Eek! De dag voor de bruiloft hebben we met vrienden en familie alles klaar gezet en versierd. Dit was al erg gezellig. s’Avonds hebben we met elkaar gebarbecued en erna met alle vrouwen binnen mamma mia gekeken terwijl de mannen buiten bij een vuurtje zaten. Ideaal dat we met zijn allen op de Eek konden slapen en dat we de hele bruiloft op 1 locatie konden houden. De dag van de bruiloft konden we rustig beginnen. De kapper kwam op locatie en na het ‘elkaar zien’ moment hebben we in het prachtige Bronckhorst en bij de IJssel foto’s gemaakt. Met de al aanwezige familie en vrienden hebben we geluncht op de Eek en foto’s gemaakt. Eind van  de middag kwamen de overige gasten en gelukkig was het mooi weer en kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Het was prachtig met op de achtergrond de geiten en paardjes. Na de ceremonie hebben we lekker buiten gegeten. We hadden wat grote ronde tafels neergezet maar er waren ook gasten die lekker in het gras gingen zitten. Er was een super fijne sfeer! Kinderen die op de trampoline sprongen, mensen die wat dronken in de gezellige binnenplaats of aan kijken waren bij de door ons gemaakte kraampjes (snoepbuffet, gastenboek etc)  s avonds sneden we buiten de bruidstaart aan terwijl er een geweldige band aan het spelen was, de zon onder ging en wij verrast werden met vuurwerk. Het was prachtig! Erna ging het feest verder op de Deel die we mooi versierd hadden en waar een DJ kwam. Op de Eek kwam alles wat wij wilden samen. We konden er blijven slapen, we konden het zelf mooi aankleden en we konden buiten trouwen. Het was prachtig! Bedankt! JP en Elske van der Vliet


21-09-2014 Mark en Olga Holtslag-Ypma

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en goede verzorging. Met jullie hulp hebben wij onze bruiloftsdag kunnen aankleden zoals wij dat voor ogen hadden. Wij hebben genoten van onze prachtige bruiloft op deze bijzondere locatie. Hartelijk dank voor alles!


 

23-08-2014 Paul & Tabitha Groeneweg-Shaw

Op zaterdag 23 augustus 2014 zijn wij getrouwd op De Eek. De ceremonie vond plaats op De Deel die we zelf met onze familie en hulp van Helmig   hebben versierd. Het was prachtig.
Daarna een prachtige zonnige dag gehad. Met de BBQ op de binnenplaats, die ook prachtig versierd was en het feest op De Deel. Kinderen konden lekker spelen op de trampoline en kijken bij de geitjes en paardjes. We zijn met de hele familie en getuigen blijven slapen op De Eek, fantastisch dat dit zo kan. Ik vond dit de ideale Trouw locatie, van begin tot eind kun je hier zijn, het ziet er prachtig uit en je kunt het precies zo invullen als je wilt. Ook dank aan Helmig en Helga voor de hulp en de flexibiliteit met het leveren en ophalen van de goederen van de party-verhuur. Wij kijken terug op een fantastische dag! Paul Tabitha en Aaron.


 13-06-2014 Frank & Maaike Abbenhuis – van Dam

Je zal hier maar op vrijdag de 13e gaan trouwen…. op de binnenplaats, met vrienden, familie, een bbq, muziek en de dag van je leven hebben… en of dat gelukt is!! We hebben genoten van de ruimte en jullie gastvrijheid. De familie bleef het hele weekend en een traditie is geboren: wij komen terug!

Groetjes namens het bruidspaar en alle vrienden, familie, kinderen… geluk!

Frank en Maaike Abbenhuis van Dam, Stijn, Bas, Anouk


 

06-07-2013 Danielle & Rutger

Wat hebben wij een fantastische bruiloft op De Eek gehad! 
Mijn man was op zoek naar een locatie met een grote binnenruimte met goede akoestiek voor zijn muziek. Ik wilde perse een locatie waar ik de dag van te voren met al mijn vriendinnen kon slapen en waar we zelf de catering en aankleding mochten verzorgen. Op De Eek hebben we dit allemaal gevonden. 
De locatie heeft alles voor een droombruiloft. Het huis is van alle gemakken voorzien en wij hebben er heerlijk geslapen met onze gasten.Buiten is het een plaatje, wij hadden prachtig weer en hebben de plechtigheid en de receptie in de tuin gehouden. Onze trouwfoto’s hebben we laten maken op nog geen 20 meter afstand van onze gasten, de graanvelden zijn hier uitermate voor geschikt. De Deel hebben we naar eigen wens ingericht en aangekleed en na de bruiloft hebben we met een klein groepje nog tot in de late uurtjes gefeest.
Het was een bruiloft uit het boekje. Alles klopte; de locatie, de sfeer, de gastvrijheid en behulpzaamheid van Helmig en Helga. Wij hebben genoten!


 

07-06-2013 Linnea van Griethuijsen & Fokko Zandbergen

Wij hebben een onbeschrijflijk mooi en gezellig trouw-weekend in jullie accommodatie mogen beleven!
Hier gaan we nog jaren met veel plezier aan terugdenken.
Onze families uit Friesland en Brabant, onze vrienden en wij hebben het enorm naar de zin gehad op de Eek. Ook van de bruiloftsgasten kregen we telkens opnieuw te horen dat we zo’n leuke en gezellige trouwlocatie hadden.
Het was voor ons  best een zoektocht om een geschikte locatie te vinden. We wilden genoeg plek voor onze families om te overnachten maar geen slaapzalen. En dan ook nog de mogelijkheid om ter plaatse te trouwen, een echte Amerikaanse BBQ te organiseren én ook nog een feest te geven. Het kon hier allemaal!!
We zijn jullie zeer dankdaar voor jullie hulp en gastvrijheid. We hopen nog eens terug te komen voor een reunie!


 

03-10-2012 Chris & Marinke Groenveld

Direct na het huwelijksaanzoek in Arnhem gingen we hard op zoek naar een locatie waar we konden trouwen! We waren op zoek naar een mooie authentieke locatie, een orginele plek en beide gecharmeerd van boerderijen en het landelijke leven. Daarnaast zochten we naar een plek waar geen catering verplicht was omdat we onze bruiloft helemaal zelf wilden organiseren. Na wat zoeken op het internet kwamen we ineens terecht bij de Eek. We dachten beiden, wauw!, dit is precies wat we zoeken en wat we ons voorstelden. Enthousiast een mail gestuurd of wij wellicht onze bruiloft op de Eek konden laten plaatsvinden. binnen een week zaten we al om tafel met Helmig van der Kolk die ons graag wou helpen. Samen met hem en zijn vrouw zijn we gaan nadenken hoe we de locatie konden invullen naar onze wensen. Naast de mogelijkheid om op de locatie te trouwen bood hij ons zelfs nog opties aan qua catering en verdere invulling via verhuurbedrijven. dit heeft ons erg geholpen om tot de mooiste dag van ons leven te komen. 
De trouwdag was heerlijk genieten! Alles verliep heel soepel en we hebben zelfs nog kunnen barbecueen in oktober!
Al onze gasten waren ook helemaal onder de indruk van de Eek en hoe netjes alles geregeld was.
 Wij kunnen  niets anders doen dan iederéén die ook maar een beetje een eigen originele bruiloft wil de Eek enorm aanraden! Niet alleen vanwege de mooie locatie zelf maar ook de geweldige service van Helga & Helmig!


 

2-07-2012 Jos van de Langenberg en Maaike Hoekstra

Het was een fijn weekend samen met onze vrienden en kennissen waarmee we de trouwerij van Maaike en Jos hebben gevierd. Een perfecte locatie en daarvoor alle lof. Schoon en netjes, in één woord keurig. En bovenal de gastvrijheid die jullie zelf uitstralen. Bedankt !!  Jenny Hoekstra, moeder van Maaike en nu schoonmoeder van Jos.


 

25-5-2012, Stephan en Annemieke Bremmer

Al op internet werden wij verliefd op deze locatie en bij het bekijken wisten we meteen: Hier willen wij trouwen! Samen met Helmig hebben we alles prettig kunnen regelen en wisten we dat het goed zou komen als de leveranciers hun spullen zouden brengen zonder dat wij er waren. De dag voor onze bruiloft begon voor ons de pret al. Met een groepje hebben we de ruimtes ingericht en de extra banken en tafels op de plek gezet. De dag zelf hebben we enorm genoten! We zijn de hele dag op de De Eek geweest en dat was geweldig! Iedereen kon zijn eigen gang gaan en de kinderen hebben zich erg goed vermaakt buiten op de trampoline en de skelters. De overnachting was erg prettig. Samen met de familie blijven slapen en ’s ochends samen ontbijten en nagenieten. We wilden een informele, gezellige bruiloft en dat is dankzij De Eek heel erg goed gelukt.


 

16-2-2011, Familie Eland

Met onze kinderen en kleinkinderen hebben we een fantastisch weekend gehad rond onze 40 jarige bruiloft. Een heerlijk huis, gezellig en mooi, comfortabel en ruim.
 Jong en oud  hebben enorm genoten niet alleen binnenshuis maar ook buiten natuurlijk.(skelters!)
De bijzonder vriendelijke en gastvrije ontvangst door het echtpaar van der Kolk gaf ons ook het gevoel echt welkom te zijn. Hartelijk dank en tot ziens!”


Vertel ons over uw ervaring

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw ervaring

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?