Trouwlocatie De Eek in de Achterhoek

Trouwlocatie De Eek is een 450 jaar oude boerderij, die bestaat uit drie historische bijgebouwen met een luxe verblijfsaccommodatie, een deels overkapte Binnenplaats en De Deel. Jullie bruiloft of huwelijksfeest vier je binnen of buiten, of beide, want tijdens jullie feest heb je de gehele locatie exclusief tot je beschikking.

De Binnenplaats

De deels overkapte binnenplaats van 180 m2 maakt bij de meeste weersomstandigheden ook een verblijf in de buitenlucht mogelijk. De Binnenplaats heeft een open haard en het is een perfecte plek voor een buitenmaaltijd of barbecue.

De Deel

De Deel zorgt met zijn schitterende eiken kapconstructie voor een bijzondere ambiance voor uw bruiloftsfeest.

Het erf

Op het erf van De Eek zijn er verschillende terrassen, we hebben een groot gazon en een boomgaard. Voldoende mogelijkheden voor een trouwerij ook in de open lucht én daarnaast ook voldoende mogelijkheden om een alternatief achter de hand te hebben als het weer niet meewerkt.

Een paradijs voor kinderen

Komen er kinderen op jullie bruiloft? De Eek heeft enorm veel te bieden voor de kinderen. Ze hoeven zich geen moment te vervelen! We hebben een dierenweide, een trampoline, een zandbak, een glijbaan voor kleuters, 15 skelters met aanhangers en vooral heel veel ruimte om buiten te spelen!

Wilt u overnachten op de trouwlocatie?

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?