Trouwlocatie zelf inrichten? 

Op De Eek zijn verschillend mogelijkheden om de bruiloft naar jullie persoonlijke wens en droom vorm te geven. Wil je het zelf regelen, of geef je het liever uit handen? Heb je specifieke wensen voor de aankleding van de ruimtes? Op De Eek kan het allemaal!

Zelf verzorgen

Wil je de bruiloft voor een deel zelf regelen? Dat kan op De Eek. Van het inrichten en aankleden van de ruimtes tot de catering voor het diner. De Eek is tijdens jullie bruiloft exclusief jullie domein. Helga en Helmig van der Kolk staan je met raad en daad terzijde.

Compleet verzorgd

Wil je liever de organisatie uit handen geven, dan kun je dit met een gerust hart overlaten aan Helga en Helmig van der Kolk. Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele en kwalitatief goede leveranciers, waar we goede ervaringen mee hebben.

Beetje van De Eek, beetje van jezelf

Misschien wil je een paar dingen zelf regelen en de rest uit handen geven. Dat kan ook. Via De Eek kan catering, muziek en alle andere zaken die je wenst, voor je geregeld worden.

Catering

Eten en drinken zijn van groot belang tijdens een feestelijke dag. Zelf een cateraar meenemen voor het diner prima. De dranken voorziening verzorgen wij voor u. Laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn.

Trouwlocatie bekijken?

Als je interesse is gewekt neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor een afspraak en/ of bezichtiging van trouwlocatie de Eek.

Neem contact op

De Eek in het kort

Geef elkaar het ja-woord op een unieke locatie en geniet van onze 5-sterren gastvrijheid, de luxe faciliteiten en het prachtige landschap.

Bijzondere trouwlocatie

Bij de Eek kunt u elkaar het ja-woord geven in onze monumentale boerderij of in de riante tuin. Wilt u liever trouwen in een idyllische kapel, dan kunnen we u Bronkhorst aanraden.

Trouw- en feestlocatie onder één dak

Bij De Eek kunt u elkaar het ja-woord geven, om vervolgens samen te proosten, te dineren en te feesten. Alles onder één dak. Goed om te weten, wanneer u gebruik maakt van de trouwlocatie van De Eek huurt u de gehele locatie altijd exclusief voor uw gezelschap. Optimale privacy in het groen!

Comfortabele slaapkamers

Na de bruiloft nog naar huis rijden is niet nodig. Indien gewenst kunt u met 20 personen overnachten in de luxe slaapkamers. Wij kunnen de volgende ochtend een heerlijk ontbijt verzorgen om de dag weer goed te beginnen.

groepen
groepen
groepen

Wij, maar ook onze gasten, hebben een onvergetelijke dag beleefd op het romantische landgoedFamilie van der Hoek

google logo

4,7 / 5

(54 reviews)
zoover logo