Midweek weg in de Achterhoek (Gelderland)

Voor groepen vanaf 6 personen heeft De Eek speciale arrangementen voor midweekvakanties. Bij kleine groepen heeft u de beschikking over de benedenverdieping van de groepsaccomodatie (3 slaapkamers en 1 badkamer). De accommodatie is gelijkvloers en de badkamer is voorzien van aanpassingen voor minder validen. De Eek is een paradijsje voor kinderen: heel veel ruimte om buiten te spelen en in de speelschuur.

Vakantiehuis voor een heerlijke korte vakantie

Voor een korte vakantie in Gelderland is de Eek de perfecte uitvalsbasis. In de nabije omgeving treft u de karakteristieke Achterhoekse natuur en cultuur.

Midweek vakantie voor groepen

Bij kleine groepen heeft u de beschikking over de benedenverdieping van de groepsaccommodatie (3 slaapkamers en 1 badkamer). De accommodatie is gelijkvloers en de badkamer is voorzien van aanpassingen voor minder validen. De Eek is een paradijsje voor kinderen: heel veel ruimte om buiten te spelen en in de speelschuur. Kortom: zo’n korte vakantie in eigen land is hartstikke leuk!

Midweek vakantie met kinderen

Voor zowel kinderen als volwassenen is de Achterhoek in Gelderland een bijzondere bestemming voor een korte midweek vakantie. Graag vertellen wij u meer over de uitstapjes en mogelijkheden in de buurt. Groepsaccommodatie de Eek is overigens ook uitermate geschikt als u naar een trouwlocatie in Gelderland zoekt.

Neem contact met mij op

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?