Midweek weg in de Achterhoek (Gelderland)

Voor groepen vanaf 6 personen heeft De Eek speciale arrangementen voor midweekvakanties. Bij kleine groepen heeft u de beschikking over de benedenverdieping van de groepsaccomodatie (3 slaapkamers en 1 badkamer). De accommodatie is gelijkvloers en de badkamer is voorzien van aanpassingen voor minder validen. De Eek is een paradijsje voor kinderen: heel veel ruimte om buiten te spelen en in de speelschuur.

Vakantiehuis voor een heerlijke korte vakantie

Voor een korte vakantie in Gelderland is de Eek de perfecte uitvalsbasis. In de nabije omgeving treft u de karakteristieke Achterhoekse natuur en cultuur.

Midweek vakantie voor groepen

Bij kleine groepen heeft u de beschikking over de benedenverdieping van de groepsaccommodatie (3 slaapkamers en 1 badkamer). De accommodatie is gelijkvloers en de badkamer is voorzien van aanpassingen voor minder validen. De Eek is een paradijsje voor kinderen: heel veel ruimte om buiten te spelen en in de speelschuur. Kortom: zo’n korte vakantie in eigen land is hartstikke leuk!

Speciaal tarief voor midweek en korte vakanties

Wilt u goedkoop een midweek weg in Nederland? Als u ons laat weten met hoeveel mensen u wilt komen, dan maken wij voor u een aantrekkelijke aanbieding op maat. Deze aanbieding is bijzonder geschikt voor:

  • senioren of mensen die minder valide zijn
  • gezinnen met kinderen
  • gezelschappen die op zoek zijn naar een locatie voor het houden van een reünie of familievakantie
  • kleine gezelschappen op midweek-fietsvakantie
  • groepen voor rolstoelvakantie

Wij hanteren een speciaal tarief voor midweekvakanties. Als u ons laat weten met hoeveel mensen u wilt komen, dan maken wij voor u een mooie aanbieding!

Midweek vakantie met kinderen

Voor zowel kinderen als volwassenen is de Achterhoek in Gelderland een bijzondere bestemming voor een korte midweek vakantie. Graag vertellen wij u meer over de uitstapjes en mogelijkheden in de buurt. Groepsaccommodatie de Eek is overigens ook uitermate geschikt als u naar een trouwlocatie in Gelderland zoekt.

Neem contact met mij op

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?