In de omgeving van groepsaccommodatie De Eek

Groepsaccommodatie De Eek is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar natuur en cultuur. De Eek is centraal gelegen in de IJsselvallei, tussen de Hanzesteden Doesburg en Zutphen, Nationaal Park Hoge Veluwe en Achterhoek. U kunt letterlijk alle kanten op voor dagjes uit!

Wandelen, fietsen, ATB of motortoertocht?

De Eek is ideaal voor groepen die willen wandelen of toertochten willen maken met fiets, motor, ATB of racefiets. Vanuit De Eek ben je zo op de Posbank, de Veluwe en in de Achterhoek. In de grote bijgebouwen staat uw tweewieler droog en veilig. Er is voldoende ruimte en gelegenheid om motor- of fietskleding uit te hangen en uw motor of fiets schoon te maken. Fietsen zijn te huur op onze locatie
Kijk hier voor de tarieven voor fietsverhuur

 

Dagje stad?

Wilt u een dagje naar de stad, om cultuur te snuiven of te winkelen? De Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn prima per fiets bereikbaar. Het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst vindt u op 4 km afstand van De Eek! Iets verder weg (circa 30 km) ligt Arnhem, met o.a. het Openluchtmuseum en Burgers Zoo.

Excursies, musea of workshops

In de accommodatie hebben wij een actueel overzicht van de activiteiten die lokaal en regionaal georganiseerd worden. Deze folders zijn gratis beschikbaar voor onze gasten. Helga en Helmig geven u desgewenst ook graag een persoonlijk advies.

Fiets- en wandelroutes vanaf de groepsaccommodatie

Meer informatie over wandelroutes, fietsroutes, excursies en workshops vindt u in onze uitgebreide folderkast in de accommodatie. Daar vindt u ook routekaarten.

Lees onze tips voor leuke dagjes uit

Helmig en Helga van der Kolk

over ons

Onze nieuwsbrief ontvangen?