Ervaring van onze gasten

Graag horen wij hoe u het verblijf op onze locatie hebt ervaren,  wij stellen dat zeer op prijs! Helmig en Helga van der Kolk.
Stuur uw ervaring in.

02-02-2020 Familie de Mooij

We hebben ons uitstekend vermaakt met 8 volwassen en 3 kinderen in het mooie ruime huis. De speelschuur en de tuin zijn enorme pluspunten, we hebben ons goed geamuseerd met de skelters en de trampoline. Ook het speelgoed in huis was fijn. Er zijn meer dan voldoende sanitaire ruimtes  aanwezig.De rust en stilte in en om het huis vonden wij ook heerlijk.De op de site genoemde tips voor cateraars en de slager  waren top, en de geleverde  ontbijtjes in huis waren heerlijk.De service was gewoon super.  

19-01-2020 Vrouwen 1 V.V. Maasdijk

Beste buurman Eek
wat een mooi groot huis, het was hier zeker wel pluis.
we hebben genoten van onze dagen, gelukkig hebben we buurman Eek niet horen klagen !
van sporten op het veld tot zingen in de nacht, wie had dat nou verwacht.
u bent een echte barreman, waarschijnlijk snap je er zelf niks van.
het liefst zouden wij willen blijven,je weet dan niet wat je aanmoet met zoveel wijven.
bedankt voor uw gastvrijheid, het was een hele leuke tijd Bedankt !

05-01-2020 Vriendengroep met kinderen

Wij hadden een heel gezellig weekend op de Eek met 10 volwassenen en 11 kinderen. Quotes wat vonden wij het leukst ? racen met de skelters-verstoppertje spelen in het donker- hardlopen in de omgeving en Uno doen- boven spelen op de kamer met z’n allen- vader-zoon voetbalwedstrijd- gezellig samenzijn- spelletjes avond

30-12-2019 Familie van Roon- van den Bos

Wat een warm welkom met een lekker welkom-pakket, een fantastisch huis,volledig uitgeruste keuken (zelfs voor een uitgebreid Kerstdiner voor 15 personen) en een passende kamerindeling voor alle mogelijke combinaties met grootouders, ouders, kids en vriendjes en vriendinnetjes.En niet te vergeten de ‘rolstoelvriendelijkheid’van de benedenverdieping en al het ‘rollend’materieel rondom de boerderij, zelfs grote kinderen laten hun jeugdherinneringen weer herleven. En als kers op de taart die prachtige zonsopkomsten boven de wijde velden, heerlijk genieten !
Bedankt Helga en Helmig het was fantastisch !

15-12-2019 Familie Kelter

Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid ! We hebben hier genoten van een fijn weekend. Wat een prachtige locatie en leuke ruimtes en materialen. We hebben ons erg welkom gevoeld.

08-12-2019 Familie Olsman

Wij hebben ontzettend genoten van het weekend ! Het zag er heel erg mooi en verzorgd uit. Verder vonden we de skelters heel erg leuk, kortom het was een top weekend !!!

27-10-2019 Families van Maanen,Lakerveld,Russel, van der Zee en ome Arnout

Voor het 2e jaar op rij weer een fantastisch weekend met elkaar gehad. De kinderen en de papa’s en mama’s hebben zich geen moment verveeld! Hopelijk tot volgend jaar !

14-10-2019 Familie Verhoog

Familieweekend ! We hebben van en met elkaar genoten op deze prachtige locatie !! Hartelijk dank  

06-10-2019 Familie Rebel 

Een heerlijk weekend gehad! Ruimte … heerlijk voor de 11 kleinkids en hun (groot)ouders. Genoten !

08-09-2019 Familie ‘Hartmans weekend’

Het is hier geweldig. Groot, ruim, schoon! Bedankt dat we deze geweldige plek mochten gebruiken.

28-08-2019 Bruidspaar Kooiman en Dag-gasten

Wat een heerlijke locatie ! Zowel om te trouwen als om te overnachten. Bedden lagen top, insectenhorren waren fijn en badkamers schoon en luxe. Het was heerlijk ontspannen, boven verwachting ! De eigenaren waren lief, behulpzaam en meedenkend , bedankt!  

02-08-2019 Families Dillen, Steinhamm en Debsel  uit Antwerpen

Wij hebben genoten van deze hele mooie locatie. Bij het wakker worden genoten van een kopje koffie op het terras met zicht op de dieren. Daarna ontbijt op de fijne Binnenplaats, het was prachtig weer met meerdere dagen temperaturen boven 30 graden. Leuke activiteiten in de buurt, gefietst naar Zutphen, gewandeld en gewinkeld in Arnhem. Bedankt voor de overheerlijke jam, cake en appelsap ! De wandelroutes in het boekje met vijf wandelroutes zijn een aanrader !Bedankt voor de gastvrijheid !

17-06-2019 Familie Becker uit Keulen

Het was weer heerlijk in de Eek al voor de zevende keer ! Het zonnetje heeft de hele tijd geschenen ! Dank aan de Achterhoek, dank aan de zon en dank aan Helga en Helmig !

02-06-2019 Bastiaan Franken

Wij zijn hier 4 dagen geweest met 3 gezinnen, opa en oma, en alle 7 kleinkinderen. Echt een superlocatie. De kinderen (en wij 🙂 hebben aan een stuk door buiten gespeeld, geitjes gevoerd, voetballen, darten, tafeltennissen, trampoline, springen, en een boerenpad afrijden met een van alle skelters. Helemaal top! Voor de verandering, in vergelijking met veel andere soortgelijke locaties, is alles in topconditie en van topkwaliteit. Van de bedden, tot de keuken, de skelters en de tafeltennistafel. Heerlijk. De omgeving is mooi en landelijk. Top voor fietstochten, alleen geen bos in de buurt, daar hou ik normaal echt van maar heb het eigenlijk niet gemist. En je bent echt met elkaar, geen andere groepen. Ook fijn dat het grote huis 3 delen heeft met eigen slaap en badkamers. Je bent dus steeds samen maar hebt ook je privacy. Een dikke aanrader. En complimenten voor de gastheer!

05-05-2019 Nico en Erika Swaab

Dit was een weekend om nooit te vergeten! Met al onze kinderen en kleinkinderen om ons heen in zo’n supermooie boerderij en omgeving. Het weer was zo-zo maar we konden toch veel spelletjes doen ook als het regende.De schattige kleine geitjes dat was koddig om te zien en een extra bonus. Jullie heel veel succes met dit prachtige bezit. Hartelijke groeten Familie Swaab en dank voor jullie attenties!

03-05-2019 Familie Stap

Wij hebben een erg fijn familie weekend gehad bij de Eek. We waren hier voor de tweede keer maar dat maakte het niet minder leuk ! We hebben enorm genoten van die lieve beestjes in de ‘achtertuin’, de skelters en de prachtige accommodatie.  Groetjes van de Familie Stap

07-04-2019 Familie Bouwhuis

Wat een heerlijk weekend hebben we hier met elkaar gehad. Lang naar uitgezien en voor het weet is het voorbij. We hebben erg genoten. wat een heerlijke plek ! We voelden ons gelijk thuis. Voor ieder was er wat te doen. Mede door het heerlijke lente weer hebben we ons uitstekend vermaakt. Maar wat een heerlijke woning, met veel zorg en aandacht verbouwd en ingericht , klasse ! En de tuin niet te vergeten ! Erg leuk was de ontvangst, erg hartelijk en met een leuke welkoms-attentie. De kleinkinderen zijn moegespeeld, vooral de skelters waren erg in trek. Hartelijk dank voor alles.!

 

24-03-2019 Vriendinnenweekend met aanhang van Mascha, Sandra, Suzanne, Karin, Nancy en Henrike

Ons jaarlijkse vriendinnenweekend was dit jaar bij de Eek. De ontvangst was hartelijk en we zijn onder de indruk van de prachtige accommodatie, ruime kamers en heerlijke living. s’Avonds waren de kinderen moe maar voldaan van een actieve dag voetballen, skelteren, pingpongen en springtouwen,. Bedankt voor het heerlijke weekend. 

17-03-2019 Familie van Mosselaar

Ondanks het druilerige weer hebben we enorm genoten van ons familieweekend op de Eek! De grote binnenspeelplaats was een heerlijke plek om te zijn met veel vermaak voor jong en oud. Het was een top weekend op een super locatie. Dank voor de gastvrijheid !

08-03-2019 Families Roels,  Cappon en Goossens uit België

Wij genoten van een heerlijke midweek in jullie gezellig verblijf. Het was hier heel plesant. De kinderen genoten van de ruimte binnen maar vooral buiten. Na elke fietstocht of wandeling zagen we ze onmiddellijk de schuur binnengaan voor een ritje op de skelters of een match pingpong. De eerste dag konden we de streek verkennen op de fietsen gehuurd op het domein. De volgende dag verkenden we de Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum op de witte fietsen. Echt leuk ! In de Veluwezoom / Posbank gingen we twee keer wandelen. Echt een prachtig wijdse omgeving. Ook het vergezicht vanuit de woonkamer was prachtig. Kortom een streek in Gelderland om nog eens terug te keren. Bedankt ook voor de warme ontvangst en de leuke babbels tussendoor ! De week ging veel te snel. konden we maar wat langer blijven nu de zon zo heerlijk schijnt !

27-01-2019 Familie Thomassen

We waren hier met z’n allen i.v.m. de 80ste verjaardag van onze (schoon)moeder en oma. We hebben enorm genoten van ons gezamenlijk verblijf op de Eek. Wat een fijne accommodatie ! Het was meer dan voortreffelijk.

13-01-2019 Familie Heimans

Wij hebben enorm genoten met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Deze laatsten hebben veel plezier beleefd aan jullie skelters en dieren. De rest van de accommodatie is ook helemaal super! Er was helaas veel regen maar dat heeft de pret van mijn 85 e verjaardag niet gedrukt.
Een onuitwisbare indruk !

03-01-2019 Familie Vlaanderen – te Loo

Voor de derde keer !! Het verveelt nog steeds niet !!

27-12-2018 Familie Blaauwendraad

Wij hebben samen met onze 7 kinderen, aanhang en 4 kleinkinderen een hele fijne tijd gehad hier in de Eek. Alles is heerlijk schoon, ruim en ook heel praktisch ingericht. Heerlijk kunnen ontspannen in deze mooie en gezellig ingerichte woning. Voor alle leeftijden geschikt en ook een top-service!
Hartelijk dank voor alles en Gods zegen voor de toekomst gewenst.

12-11-2018 Familie Lohr

Wat een gezellig huis. Mooie locatie. Toppie ! De hele familie van heeft zich hier kunnen vermaken van jong tot oud. De skelters, trampoline, darten, ping pong tafel en voetbaltafel waren erg in trek bij ons. Er is door jullie aan alles gedacht, speelgoed voor de kinderen, spelletjes, tijdschriften om maar wat te noemen…….. Dus Helmig & Helga hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid !  We willen zeker nog een keer terugkomen.

30-09-2018 Familie de Bruijn

We hebben weer een heel leuk weekend gehad met elkaar in jullie mooie huis. Erg genoten van de omgeving. We hebben een leuke escaperoom gedaan in Doesburg ( aanrader !!) terwijl de oudjes op de fluisterboot in Zutphen zaten. Super bedankt en misschien tot een volgende keer.

16-09-2018 Stichting Maashorst

Wat ontzettend fijn dat jullie de kinderen van Stichting Maashorst zo’n geweldig weekend hebben bezorgd ! Met zoveel ruimte hebben ze de vrijheid gehad om te kunnen spelen en de geitjes en paardjes te aaien. Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid !! 

09-09-2018 Tom en Polien Fijan

Opnieuw een prachtig weekend met onze kinderen en kleinkinderen. De trampoline- skelters- dartspel en tafeltennis zijn veelvuldig gebruikt. De ouders hebben elkaar ingemaakt met whizard. Appels geplukt aan de overkant binnen 15 min. 36 kilo ! Heerlijk ! Bijzonder om zo met elkaar bezig te zijn, zoveel te doen en fantastisch weer ! We groeien als familie, zijn bijna met te veel , maar we kijken gewoon hoe we het volgend jaar gaan doen.

27-07-2018 Familie Hubregtse Koopal

We zijn hier voor de derde keer. Weer even mooi Weer even af Weer intens bijzonder en elke keer ontdek je in het vertrouwde toch weer een verrassend nieuw aspect. Dit keer vooral de compositie van de tuin en het landschap. De zwaluwen en de vleermuizen, de zwaluwen in zo’n grote getale dat een hittegolf niet uit kon blijven… Dus speurden we in de Eek naar het beetje schaduw en een zwak kortstondig briesje. Voor Helmig extreem hard werken er moet constant gesproeid worden tot je er groen en vooral geel van wordt.  Die zorg was door de 35 graden Celsius voelbaar. Zullen de planten en bomen en het gewas het redden, bijna twee maanden gortdroog

06-07-2018 Vakantieweek Dit Koningskind

wat hebben we met elkaar genoten, we hadden de mooiste week van deze eeuw: alle dagen zon en geen regen! De Eek was echt geweldig om in te verblijven. Heerlijk al die ruimte om het huis, heerlijk die BBQ, heerlijk om geitjes te voeren, heerlijk die grote lange tafels, heerlijk om hier te skelteren, heerlijk dat bezoek van de brandweer. We hebben genoten van de service van Helmig en Helga. Hartelijk dank!

24-06-2018 Familie Becker uit Keulen

2013-2014-2015-2016-2017-2018…….. en iedere keer wordt het mooier! We hebben ook geboft met het weer! We zouden graag willen om weer te komen. Dank aan Helmig en Helga

17-06-2018 Familiec van de Boom

Top locatie, met alles erop en eraan. We hebben genoten van dit weekend met elkaar. Het ging “vliegensvlug” voorbij !

10-06-2018 Familie Reijmers

Wat een heerlijke plek en prachtige accommodatie! Rust en luxe  voelt als thuis- donald duckjes lezen-zon- sproeier- bronkhorst-fietsen- bbq-alles is “AF”- geitjes voeren en aaien- slagbal- veel spelletjes- volleybal- schoon- mooie schilderijen- skelteren- overal zitjes binnen en buiten Bedankt!

08-06-2018 Medewerkers en bewoners Thomashuis Lichtenvoorde

Bedankt we hebben een fantastische vakantie gehad. Mooie locatie, prima plek mogen jullie trots op zijn ! 

29-04-2018 Jan en Corine Groot

Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van alles wat hier allemaal is voor groot en klein.Het is een super fijne plek om te zijn.

20-04-2018 Familie Maessen

En weer hebben we genoten, wat een prachtige plek. Het weer werkte goed mee en we hebben heerlijk buiten kunnen genieten. Floris, Spophie, Lysan en Carice vonden de trampoline en skelters super leuk. Er was op het erf genoeg te doen om ons hier te vermaken. Hartelijke groet 

08-04-2018 Familie Kemper 

Toppie familie Kemper uit Gies

02-04-2018 Familie Riezebosch

We hebben ontzettend leuk, luxe en ontspannen weekend gehad hier op de Eek. Wat heerlijk die ruimte! Alles wat we nodig hadden was aanwezig! Zo schoon en zo netjes! Zeker om aan te raden en voor herhaling vatbaar Bedankt !!

maart 204-18 Familie Kok

De familie Kok heeft genoten! Een prachtige locatie, veel te doen maar vooral een prachtig huis. Van alles voorzien, een echte luxe! Bedankt !

26-02-2018 Familie Borger

We hebben genoten van deze prachtige locatie! Tip top verzorgd en vooral de koffiemachine viel erg in de smaak 🙂 Ook buiten hebben we ons prima vermaakt ondanks de kkkoude wind maar ook het lekkere zonnetje.Paarden borstelen, skelteren, trampoline springen en er is heel wat gewandeld in “het weiland”. Kortom gezellig voor jong en oud !

22-10-2017 Familie Koekoek, Bosboom en ten Caat

Van groot tot klein hebben genoten van dit weekendje weg. Een prachtig en ruim huis, van alle gemakken voorzien. Het dartbord, de skelters en de tafeltennis tafel vielen zeer in de smaak. Wat een prachtige en keurige stek hebben jullie hier !

16-10-2017 Familie v.d. Post,Visser en Heikoop

We hebben een heerlijk weekend met elkaar gehad! Prachtig huis en heel veel te doen voor de kinderen rondom het huis. Vooral de skelters vonden ze erg leuk zowel groot als klein !  Het huis was erg mooi en schoon. Bedankt voor het heerlijke weekend ! 

01-10-2017 Familie De Bruijn

Hallo mensen die dit lezen. Wij hebben echt een super weekend gehad en we hebben ons geen moment verveeld. Doordat er voor de kinderen super veel te doen is hoef je niet bang te zijn dat ze het niet naar de zin hebben. De accommodatie is super netjes en goed onderhouden. De eigenaren zijn altijd bereid je te helpen. In de omgeving kun je heerlijk fietsen met de gehuurde fietsen. Kortom: wij hebben een geweldig weekend gehad. Heel erg bedankt namens de familie De Bruijn

10-09-2017 Familie Fijan 

Wat was het weer een feest ! Met z’n negentienen sport – spel – lopen – bbq – maar vooral ……… de kinderen die zo genoten van alles. De ouders genoten vanachter het kopje koffie. Heerlijk !  

20-08-2017 Familie Wieleman

een geweldig weekend met mijn 80 ste verjaardag. Genoten van de omgeving en heerlijk dichtbij huis. De locatie geweldig ! Genoten volop ! Voor herhaling vatbaar !!! Bedankt en veel groeten.

18-08-2017  Niels en Francien Wisse

Zo op het laatste moment een prachtig vakantieadres! Twee heerlijke weken gehad. Genoten van de gastvrijheid, de service, de ruimte en het heerlijk complete ingerichte huis ! De kinderen van de shovel. tractor, skelters en trampoline.

 28-07-2017  Dit Koningskind Vakanties

Wat hebben wij genoten van het gebruik van de skelters, de fietsen en het bezoek van de brandweer. Ook vonden we het gezellig met de paarden en de geitjes. We hebben het met ons Koningskind erg naar onze zin gehad.

21-07-2017  Dit Koningskind Vakanties

Wat hebben wij genoten van dit heerlijke, smaakvolle, fijne huis met onze groep van Dit Koningskind. Het weer was ook geweldig. Het was fantastisch!

14-07-2017  Dit Koningskind Vakanties

Bedankt voor de fantastische week die wij mochten hebben in de Eek. Iedereen heeft genoten! Groetjes van Gasten en begeleiding.

26-06-2017  Familie Becker 

De vijfde keer in de Eek! Das war nicht das letzte mal. Van harte bedankt !

05-06-2017    Anne Decanniere

Pinksterweekend 2017 : met een hele groep vrienden, aanhang en kinderen! We hebben een heerlijk weekend gehad, wat een ontzettend fijn huis !
Met alles wat erbij zit, de dieren, de skelters en de trampo ! 

28-05-2017    Jaap en Hermien Buizer

Afgelopen dagen hier ontzettend genoten.Gisteren zijn we hier getrouwd ! We hebben een super dag gehad en bedanken jullie voor jullie gastvrijheid. Prachtige locatie, super mooi weer, ontspannen en relaxed. Bedankt!

08-05-2017   Coos en Anita, Inge en Ron, Noor en Arno, Paulien en Joop, Theo en Elma en Dirk en Edith

Wat was het hier heerlijk toeven. Het huis bood ons twaalven meer dan comfort. De omgeving is echt prachtig en we hebben veel plezier gehad. Tot ziens tot ooit. 

05-05-2017   Familie van der Steen, Boekholt, Huygen en Wemelsfelder

Wat een heerlijke familieweek hebben we weer met elkaar gehad. Inmiddels was dit de derde keer dat we hier geweest zijn. Genoten van de Eek en van de omgeving Lochem, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst. Wat ons betreft weer tot de volgende keer!

09-04-2017    Familie Kemper

De familie Kemper heeft een prima weekend gehad in jullie mooie huis. Mooi weer en mooie omgeving, bezoek aan Brouwerij en Steenderen was leuk.
Volgend jaar weer ! 

05-02-2017    Familie Pouls, Nederhof, van Rongen, van de Sande

Met de hele familie erop uit! Wat een prachtige plek, we hebben naast het delen van verdriet een hele warme periode hier mogen doormaken. Heerlijk spelletjes doen, wandelen, fietsen etc. Heel veel dank voor de gastvrijheid !

08-01-2017    Familie Jansen

Mijn Oma werd 80 jaar en kreeg als cadeau een weekendje naar de Eek, daar hebben we zeker van genoten.

Oud en Nieuw -weekend 2016-2017

Hartelijk dank voor het heerlijk ruime huis, we hebben genoten met de vriendenclub. De skelters en ping pongtafel waren zeer in trek en alles zag er super verzorgd uit!

21-10-2016 Familie Klerx

Wat hebben we ontzettend genoten! Ondanks het wat slechtere weer geen moment verveeld, de kinderen vonden de spelletjes, de skelters en de schuur met tafeltennistafel geweldig. Wat ons opviel was de complete inventaris en dat alles super schoon was . Kortom: Geweldig ! 

09-10-2016 Familie Dijkstra uit Aalsmeer

We hebben hier een fantastisch weekend gehad. Alles zag er super schoon uit. We hebben er met 18 personen van genoten. Het weer werkte ook mee. De kinderen hebben erg genoten van het poezennestje, schattig acht van die kleintjes. Onze dank daarvoor !!

02-10-2016  Rutger

Na een hartelijke ontvangst  ving ons “Young Ones” weekend aan. We hebben genoten en het was goed elkaar weer te zien. De geweldige locatie en de mogelijkheden die de Eek biedt hebben daar een enorme bijdrage aan geleverd. Dank voor de gastvrijheid!

 

25-09-2016 Familie van Turrenout

Na wat jaren verschillende locaties voor ons familieweekend te hebben bezocht is dit zeker één van onze favorieten! Een werkelijk prachtige locatie waarbij het wonderschone weer ook  zeker heeft geholpen om hier een prachtweekend van te maken. Helmig en Helga dank voor de goede zorgen en veel succes om jullie onderneming nog succesvoller te maken!

16-09-2016 Christiane et Didier

Superbe endrait, bien trenquille , très beau!! Séjour très agréable !

05-08-2016 ‘Dit Koningskind’

Wat hebben we genoten deze week van deze mooie accommodatie, de ruimte, de dieren, de skelters, jullie goede zorgen en betrokkenheid! Dit hebben we zeer gewaardeerd! Wij als leiding en ook de vakantiegasten hebben een goede week gehad, onze dank daarvoor!!

22-05-2016 Familie Fijan uit Amerongen

Wat een geweldig weekend met ons gezin. Wat een zegen dat je in zo’n harmonie met 17 mensen samen kan zijn. Spelletjes, sjoelen, skelteren, open lucht museum, praten, lachen, tranen, stil zijn alles was aanwezig. Wat een prachtige locatie voor groot en klein! Hartelijk dank het was fantastisch!

17-05-2016 Familie Becker uit Keulen

We waren voor de vierde keer hier, vier dagen en het was weer uitstekend! De Eek is een eiland van geluk en vrede, één van de mooiste plekken! Dank aan Helga en Helmig.

09-05-2016 Familie Opheikens

Dit was echt een vijf sterren weekend: Heel warm weer gehad, lekkere BBQ, trampoline en skelters ( niet alleen voor de kinderen).De indeling van de kamers leek wel voor onze familie gemaakt. Het paste precies met 21 mensen. De Eek is een heerlijke plek, fijn om hier het 45-jarig huwelijk van onze ouders te vieren! We wensen jullie toe dat je nog veel mensen blij kunt maken met dit fantastische huis!

 

06-05-2016 Familie Stap uit Westwoud

De jaarlijkse Stappenmidweek, ditmaal in “De Eek” was weer geweldig. We hebben genoten van: de ruimte, de perfecte tuin, geitjes, voetballen op het veldje, spelen met de skelters, schilderijen, zwaluwen, tafeltennis, darten, poezen en kittens, paardjes, uilen, blad vol streekprodukten, mooie, nette accommodatie, heerlijk terras, barbecue… Familie van der  Kolk hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

02-05-2016 Familie Verhoeckx

Wij hebben een fijn weekend gehad in jullie geweldige accommodatieDe Eek

24-04-2016 Witte Hein Weekend 2016

Witte Hein Weekend 2016 ooit Moosweg 138 Leiden. Weer een heerlijke reünie op een schitterende plek in een top locatie. Lang leve “de Eek”

24-04-2016 “Meppelclan vrienden”

Het was een heerlijk weekend met de Meppelclanvrienden Bedankt!

07-04-2016 Familie Schreuder

Héérlijk gehad hier. Bedankt!

12-03-2016 Ab en Anneke Eikenaar

We hebben hier een geweldig B & B weekend gehad. Het weer was goed dus hebben we heerlijk kunnen fietsen. We hadden heerlijke bedden en het ontbijt s ‘morgens erg goed. Jullie zijn zeer gastvrij daardoor voelden we ons meteen thuis en voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens.

28-02-2016 Familie Maessen

Beste familie wat een fantastische plek!! Van klein tot groot hebben we genoten. de skelters, pony’s en vooral de trampoline is veel gebruikt. Prachtige omgeving: Zutphen en Doesburg, zeker een bezoek waard. Dank voor de ontvangst, zeker voor herhaling vatbaar.Een aanrader !

17-01-2016 Familie Groener ( Arnhem, Duiven,Leersum, Amsterdam en Apeldoorn)

Geweldig weekend gehad. Mooi speelgoed voor de kinderen, goede bedden en redelijk weer… Fijne plek  om nog eens over te doen bedankt!!

22-11-2015 Familie Peek

We hebben hier een fantastisch familieweekend gehad: “de familie Peek in de Eek” En we zijn vastbesloten om nog een keer terug te komen!


 

25-10-2015 Familie Huijgen

Hartelijk dank voor het verblijf in Huize de Eek. We hebben een fantastisch weekend gehad, waar we lang over zullen napraten!

 


 

22-10-2015 Familie Tas-Kniep

We hebben net als vorig jaar weer enorm genoten en een fantastische week gehad. De skelters en de ping pong tafel waren weer een groot succes!! Wie weet tot een volgende keer. Heel veel dank.


 

 

11-10-2015 Vriendengroep “chillen met de pupillen” uit Goor

We hebben met z’n allen genoten van dit geweldige huis. Prachtige plek, alle voorzieningen en wij hadden de mazzel met mooi weer. Ook nog bedankt voor het lekkere welkom pakket. Wie weet tot de volgende keer!


 

27-09-2015 Vriendengroep uit Brabant

Een heel fijn weekend in een prettig huis op een prachtige plek. Voor herhaling vatbaar en een ieder aan te raden………. Misschien tot ziens!


 

 06-09-2015 Jeroen & Nicole en familie

Wat een fijne plek is dit! Fantastisch om hier een heel weekend te kunnen zijn, het voelde als een goed hotel. En dan nog alle ruimte om onze bruiloft te kunnen vieren. Het was prachtig! Heel erg bedankt voor alles!


 

30-07-2015 Familie Spil, oprichters Bakkerij Museum “de oude Bakkerij” in Medemblik

Met 20 man ( 10 volw. en 10 kids tussen de 4 en 19 jaar) hebben we ons kostelijk vermaakt ondanks 5 dagen slecht weer, 14 graden in juli… tot de dag van vertrek: een stralende zon en hogere temp. Elk jaar zoeken we een andere locatie, maar deze was toppie!


 

05-07-2015 Familie Leij uit Krimpen aan de IJssel

Genoten van een heel gezellig weekend ter ere van de 90e verjaardag van Opa Feike met op zondag tevens een familie reünie met uitstekende catering van Bakker uit Vorden. Heel hartelijk bedankt en wellicht tot een volgende keer!


 

31-05-2015 Familie van Stijn

In zo’n mooi huis, in zo’n prachtige omgeving, is zelfs een familieweekend te overleven…… zonder gekheid het is zo’n prettige (vakantie)omgeving dat deze accommodatie ons voor de eerste keer in vele jaren verleidt om zeker nog eens terug te keren. Bedankt voor een heerlijk weekend!


 

 18-05-2015  Families van der Steen, Boekholt, Huijgen en Wemelsfelder

Het is de tweede keer dat we hier op vakantie zijn geweest en wederom hebben we ervan genoten. Een prachtige locatie en van alles te doen voor jong en oud. En wat een geluk dat we konden genieten van de pasgeboren geitjes en kittens. Net als vorige keer gaan we ervan uit dat dit niet onze laatste vakantie was in Steenderen, dus tot ziens!


 

27-04-2015 Familie Becker

Dit was de derde keer dat onze familie een weekend op De Eek heeft doorgebracht, het is een traditie geworden. We vonden het weer heel leuk hier, Helmig en Helga zijn heel vriendelijk en gastvrij. Het was ook goed wat later in het jaar te komen, de bomen waren al groen en de zon heeft geschenen.


 

30-03-2015 Familie Meeks-Roukens

We hebben een geweldig weekend gehad met al onze kinderen en kleinkinderen in De Eek. We waren met 15 volwassenen, twee kleinkinderen van 15 en 13, drie kleintjes van 4, 3 en 2 jaar en drie baby’s. Iedereen was helemaal tevreden. Ondanks het slechte weer heeft niemand zich verveeld. Alles was aanwezig, zelfs een wasmachine en droger, kinderbestek en speelgoed. Zowel binnen als buiten kon ieder zijn gang gaan. Het was heel ruim, je liep elkaar niet in de weg. Het was lekker warm, super schoon, gastheer en gastvrouw heel attent en toch lieten ze je vrij. De omgeving is prachtig …. wat wil een mens nu eigenlijk nog meer? Wij zouden het niet weten!


 

 

20-03-2015 Familie Dijkstra Aalsmeer

We hebben allemaal van klein tot groot heel erg genoten van deze mooie locatie en de prachtige omgeving. Het weer had beter gekund maar we hebben ons prima vermaakt. Vooral de skelters vielen erg in de smaak, alle beesten waren ook erg in trek. Zaterdagavond de BBQ gebruikt dat ging ook prima. Het was zeker de moeite waard en ook voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank voor alles van ons allemaal.


 

01-03-2015 Familie Blauwendraat

Oma is 50 geworden dus feest !!!! Een familieweekend opa-oma, 4 kinderen met aanhang en 7 kleinkinderen. We hebben mooi weer gehad ( wel koud) maar prima vermaakt, en ook de kids. Skelters, pony’s, geitjes, veel meeuwen, super uitzicht en een prachtige goed verzorgde woonboerderij. We hebben elkaar goed vermaakt, lekker bijgepraat en onder het genot van een borrel een familie spel gespeeld. Kortom we zijn allen weer dichter bij elkaar gekomen en zo hoort het ook  in een familie! Dus zeker de moeite waard voor herhaling… groetjes en tot ziens en “de Eek” dankjewel van ons allemaal.


 

23-02-2015 Familie Bos Schoterzijl

Een lang weekend naar Steenderen. Wij als doorgewinterde eiland-gangers ( Ameland) nu een “weekend met elkaar op het vaste land”. Nou dat is voor herhaling vatbaar! Mooie omgeving, super locatie, alles goed voorelkaar. Voor de kinderen een Super verblijf, ze hebben zich ondanks het frisse weer goed vermaakt met buiten spelen. Gelukkig is er een wasmachine want zoveel droge spijkerbroeken waren er niet meegenomen! Fam. van der Kolk bedankt voor deze schitterende locatie.


 

02-02-2015 Familie Meijer/Kuipers Leeuwarden

Ons tweede familieweekend hier in De Eek en het was weer geweldig. De kinderen hebben weer naar hartenlust op de skelters geracet, de pony’s zijn weer veelvuldig geaaid en er is zelfs nog in de sneeuw gespeeld. De mannen zijn in hevige strijd verwikkeld geweest tijdens het darten, tafeltennissen en pokeren. Samen hebben we heerlijk gegeten, geborreld en veel gelachen! Ondanks een donker en duister einde van het weekend ( de stroom was 4 uren lang uitgevallen 🙂 ) hebben we hier weer heerlijk genoten van dit prachtige huis en de mooie omgeving!


 

10-01-2015  teambuildingsweekend TNT Duiven

We hadden dit weekend onze teambuilding van het werk. We werden s ‘morgens netjes ontvangen door de gastheer. Alles was goed verzorgd en netjes.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!


 

28-12-2014 Familie Dijkstra

Als verrassing voor ons 45 jarig huwelijk 15 dec j.l. kregen we van onze kinderen een uitnodiging voor ’n weekend in “De Eek”! Op 2e kerstdag zijn we hier hartelijk ontvangen in jullie prachtige verbouwde en smaakvol ingerichte boerderij. Avonds genoten we van ons kerstdiner bij kaarslicht en open haard vuur terwijl buiten de kerstboom brandde. De kinderen, 10,8,6 en 3 jaar  trotseerden kou en regen/natte sneeuw om te skelteren en raakten niet uitgespeeld. De geitjes, pony’s en poezen zorgden voor vertier en gezelligheid. We hebben gewandeld in Bronkhorst en warme chocolade melk en glühwein gedronken bij de vuur korf.  Wat een mogelijkheden in dit mooie vakantiehuis!!
Als afsluiting gingen we gourmetten aan de sfeervol gedekte lange tafel. Iedereen heeft genoten van de rust, ruimte en ’t prachtige uitzicht over de weilanden waar je de zon prachtig ziet opkomen. De kinderen vonden het super leuk en Rixt, 3 jaar zei hierover: “Ik vind het hier zo leuk, ik word er helemaal blij van”!!
Heel hartelijk dank voor dit mooie, ongedwongen en heerlijke weekend! een hartelijke groet Familie Dijkstra, uit  Surhuisterveen, Rhoon, Barendrecht en Leeuwarden.


 

21-12-2014 Francis Weijers

We hebben heerlijk genoten in jullie prachtige boerderij! Alles was prima verzorgd. De kinderen wilden helemaal niet weg.
Mede dankzij jullie een gezellig familieweekend gehad.  Bedankt!


 

02-11-2014 Familie Madderom

Toen wij vorig jaar ons familieweekend hier gevierd hadden stelden de acht kleinkinderen voor om in 2014 weer naar De Eek te gaan. Zo mochten we weer genieten van deze mooie locatie. Daarbij maakten we de warmste 1 november mee sinds een eeuw. De skelters blijven een succes. Kortom weer een geslaagd familieweekend na onze trouwdag ( 52 jaar).


 

26-10-2014  Reünie Viareggio

Wat begon voor ons in Viareggio Italië hebben we voortgezet in De Eek, Steenderen. Een weekend vol gezelligheid warmte en lol! BBQ in het laatste weekend van oktober heerlijk in de overdekte Binnenplaats van De Eek. Wij 7 volwassenen en 14 pubers hebben een geweldig weekend gehad………


 

19-10-2014 Familie Van Dongen

Wat een schitterende accommodatie en wat een warm welkom en een leuk welkom pakket. We hadden 3 prachtige zonnige dagen, 18 oktober was de warmste dag in oktober sinds 1920. Wat hebben we geboft. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de skelters, ook de geitjes en paardjes vonden ze heel leuk. De meeste tijd hebben we liggen zonnen maar toch ook de omgeving verkend. Het was voor ons het mooiste familie weekend, we hebben ook wel het weer mee gehad! Dit is in ieder geval voor herhaling vatbaar.
Groeten van ons allen.


 

17-10-2014 Familie Tas

We hebben een hele leuke week gehad in deze boerderij. Het welkom pakket wat er stond gaf ons een warm welkom en het was heerlijk! Het skelteren was een reuze succes voor onze familie van 3 tot 74 jaar oud. De geitjes en de paardjes waren heel lief. Het uitzicht is prachtig en het huis zelf is ook super! Ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien tot aan peper, zout en vaatwastabletten aan toe! De speelschuur is goed gebruikt.


 

15-09-2014 Familie van Willegen

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst, vanaf het eerste moment tot het laatste moment was het hier meer dan geweldig !!! De fantastische accommodatie, de prachtige tuin, de lieve beesten:  allemaal toppie !!! Over drie jaar hopen we weer  te komen met de hele familie…….


 

 

01-08-2014 Familie Hubregtse-Koopal

Thomas was here, vorige maand was hij nog in Normandië 70 jaar na invasie. Obama was daar wel maar niet hier. Shame! Bij Thomas zijn volgende ontmoeting met Obama zal Thomas, namens ons, de Eek van harte aanbevelen. Fam. van der Kolk van harte bedankt wij komen vast terug. Wij verlaten nu “bevrijd” de Eek om terug te keren naar Texel, Schiedam, Rotterdam, Ridderkerk en Den Haag.


 

17-03-2014 Familie Becker uit Duitsland

Weer een heel prachtig weekend, het was nog mooier dan een jaar geleden! De hele familie wilde graag weer terugkomen naar de Eek het wordt een mooie traditie. Dank aan Helga en Helmig van der Kolk.


 

26-01-2014 Familie Scheepsbouwer uit Delft

Bedankt voor een geweldige accommodatie en de goede zorgen (welkomstpakket en bereikbaarheid). Wij hebben ontzettend genoten!


 

08-12-2013 Familie de Jongh

De complete familie de Jongh met partner hebben een prachtig weekend genoten van deze heerlijke, sfeervolle accommodatie. Boven verwachting, verdere woorden doen geen recht aan onze ervaringen. Wie weet tot ziens!


 

01-12-2013 Familie Diekman uit Amsterdam, Utrecht en Alkmaar

Wij hebben genoten van deze fantastische locatie en prachtige omgeving. Hartelijk dank voor jullie ontvangst met lekkernijen! Vriendelijke groet en wie weet tot ziens!


 

17-11-2013 Familie Geluk

Wat hebben wij genoten! De ontvangst! Het streekpakket en bloemen. Zo’n schoon huis waar alles is! Vrijdagavond ontvangst van ons allen, 10 volwassenen en 11 kinderen. Zaterdag na een gezellig ontbijt naar het kasteel in Vorden, met een rondleiding door de “landlord”. Daarna naar de dikke boom in Laren.
s ‘Avonds gekletst en zondag ochtend naar de kerk in Doesburg. Ondanks de hartelijke uitnodiging om daar om 10 uur te zijn: geen dienst. Dan maar zondagviering in de natuur. Als familie wensen wij jullie een hele goede toekomst toe en wij hopen echt tot ziens!!

P.S. wij hebben voor de zaterdag avond een stampottenmaaltijd besteld bij café Den Bremer in Toldijk. Zo heerlijk! Zeker aan te raden voor mensen die altijd maar druk, druk, druk zijn!


 

10-11-2013 Familie Madderon

Ons jaarlijkse weekend rond onze trouwdag ( 51 jaar) hebben we op aanraden van onze dochter Mirjam, die hier in april was, hier doorgebracht. Voor ons allemaal was dat een groot succes. De kleinkinderen hebben genoten op de skelters. Wat een gezellige ruimte in de Eek. Een mooie omgeving voor ons allemaal. Familie v.d.Kolk hartelijk dank voor de goede verzorging hier. Wie weet misschien tot ziens.


 

21-10-2013 Familie Zieleman

We hebben een fantastisch weekend bij jullie gehad met onze kinderen en kleinkinderen. Een top locatie, lekker ruim, schoon en een hartelijke ontvangst. Voor de kinderen van 5, 4, 3, 2, 11/2, 1 en de tweeling van 9 maand was er volop de gelegenheid om te spelen. Vooral de skelters en de dieren een groot succes. We gaan het zeker aanraden aan vrienden en bekenden!!


 

29-09-2013 Familie Marien België

Prachtig en zonnig weekend doorgebracht in jullie ruime en propere accommodatie. De go-carts waren een echte voltreffer, neven en nichten hun ouders en de grootouders ( die het weekend van hun kinderen kado kregen) waren super enthousiast. Dit vraagt naar nog eens en dan liever wat langer want de heenreis was lang. Bedankt voor de ontvangst en hopelijk tot nog eens.


 

22-09-2013 Familie Postma

Het was erg fijn jullie weer te ontmoeten. Een warm welkom.  Even bijpraten. Opnieuw ervaren hoe druk jullie zijn en toch “wel te moede”. Geweldig wat jullie ervan maken. Keurig schoon, compleet en vooral voor de kleinkinderen: veel ruimte en gelegenheid om te genieten van alle attributen en van elkaar want in jullie huis wonen we niet op een kluitje. Voor ons rust, ruimte en aandacht voor elkaar.
Dingen waarvan we allen dankbaar hebben genoten. In één woord: Geweldig!


 

 19-09-2013 Bewoners en medewerkers Thomashuis Lichtenvoorde

Super ! Wat een mooi huis en veel ruimte. Onze bewoners en wij hebben enorm genoten deze dagen, het was een fijne vakantie!


 

01-09-2013 Ruud en Daphne Heijenga

25 jarig huwelijksfeest Super, geweldig, gastvrij, perfect, netjes, schoon, service, gezellig, veel te doen, geslaagd, comfort. Het einde!!


 

26-08-2013, Familie Mandemakers

Wat een geweldige “plek”om ons familieweekend door te brengen. Met 13 volwassenen en 7 kinderen onder de vijf kun je je geen fijnere locatie voorstellen. De ruime woonkeuken, de praktische slaapkamers en niet te vergeten badkamer waar de kleintjes heerlijk konden badderen voor het naar bed gaan;in één woord: prima. ’s Avonds gezellig op de binnenplaats bij de BBQ. Wat heb je dan nog te wensen. Fam. v.d. Kolk hartelijk dank voor de gastvrijheid!


 

09-08-2013, Familie Verheij

We hebben zo geboft met het mooie weer; we waanden ons in Zuid- Europa!! Maar 1 dag binnen gegeten;verder steeds op het mooie terras met uitzicht op het gemaaide tarweveld. Onze groep heeft een gemiddelde leeftijd van 75 maar met een jong hart. We hebben het erg naar ons zin gehad op deze prachtige plek en in dit uitstekend geoutilleerde huis. Hopelijk tot een volgende keer………..


 

26-07-2013, Fam. Lokhorst

Allereerst hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en rondleiding. Wij en onze kinderen en kleinkinderen hebben heel erg genoten van het prachtige huis en de rest van de accommodatie. Het was keurig schoon en praktisch. Ondanks het warme weer hebben wij ons prima vermaakt! wij en onze kinderen willen graag nog eens komen. Bedankt van ons allen!


 

28-06-2013, Fam. v.d.Boom

We waren hier met 26 personen.Het was erg genieten, de vrijheid, ruimte, de zon, schoon, gastvrijheid, het was al met al TOP! Een aanrader, we komen zeker nog een keer.


 

16-06-2013, Fam Poulussen

2012 ’n prachtig pinksterweekend hier, 2013 weer genoten van locatie en gastvrijheid.
Helaas zonder Ma, maar toch weer even als familie bijelkaar.
Vele Brabantse groeten van Fam Poulussen Veghel, Uden, Volkel, Erp en Koog a/d Zaan. 
Hadoe


 

14-06-2013, Volleybalclub Stravoc

Wat hebben we genoten van jullie supermooie accommodatie en wie weet tot snel.
groetjes van de Limburgse meisjes uit Stramproy.


 

02-06-2013, Familie Brunnik Hardenberg

Het weekend was fantastisch we hebben allemaal erg genoten, de weergoden waren ons ook goed gezind. Wij denken dat wij volgend jaar weerkomen. Het is een prachtige locatie dan bellen we nog…
Bedankt voor de gastvrijheid.


 

26-05-2013, Families Gerritsen, Buijs, Dubel en Kuenen

Wat een tophuis! Het weer was niet super, wel overwegend droog maar dat maakt hier dus niet uit; de kinderen hebben nog nooit zoveel buiten gespeeld! ( 9 in totaal) 
Iedereen heeft deze boerderij hoog in zijn eigen toplijst van vakantiehuizen gezet!  Veel groeten en veel dank!


 

20-05-2013, Familie Korevaar

Sinds enkele jaren houden we als gezin: grootouders, kinderen en kleinkinderen een familieweekend. Dit jaar hadden we gekozen voor boerderij “De Eek ” te Steenderen. We troffen hier een goed onderkomen aan voor een dergelijk samenzijn. Een prachtige boerderij met veel ruimte zowel binnen als buiten. Onze 10 kleinkinderen vermaakten zich prima met de skelters en de dieren. Dit gaf ons als (groot) ouders het idee of we de jonge kinderen hadden thuisgelaten. Ondanks het weer dat voor de tijd van het jaar matig was hebben we een heerlijk weekend gehad. Ook de “binnenplaats”was zeer geschikt om te BBQ-en. 
Boerderij “De Eek” , warm aanbevolen! Fam van der Kolk, hartelijk dank voor het warme welkom op jullie boerderij.


 

10-05-2013, Familie van Lien,

Lieve Helga en Helmig, wij vonden het hier super leuk! Er zijn zelfs jonge geitjes geboren en de trampoline en natuurlijk ook de skelters! En we zijn nog naar de dierentuin geweest en naar het pannekoekenhuis waar een speelparadijs was TIP als je ceen beetje jonge kinderen hebt bv 2 t/m 14 kan je er heen gaan. Maar er was iets om niet meer te vergeten: de dieren natuurlijk!


 

21-04-2013, Familie Schouten,

Twee jaar geleden waren we hier ook met de hele familie. Het was weer een “thuiskomen gevoel” voor ons. Kinderen , kleinkinderen en klein-klein kinderen konden zich weer uitleven op de skelters en met voetballen! Gelukkig over het algemeen goed weer.
We hebben genoten en het was fijn dat ons moeder ook goed terecht kon met rolstoel en hoog-laag bed. Geweldig gewoonweg! En hopelijk tot volgend jaar!


 

07-04-2013, Aafke, Jana, Marga, Marieke en Mirjam

Vijf studentes Engels, vriendinnenm voor altijd. Twintig jaar geleden voor het laatst samen in de collegebanken van de VU, en nu weer een weekend samen, op de Eek. Intussen wel vijf mannen en 13 kinderen rijker en een paar rimpels erbij……..maar nog steeds jong van geest en na een heel gezellig weekend weer helemaal bijgepraat. We hebben genoten van deze heerlijke ruimte. Ruimte van binnen, smaakvol en compleet ingericht. Nog ruimer van buiten zodat de kinderen heerlijk konden spelen en zich uitleven. Sorry dat dat ten koste ging van een lamp en een deurpost, maar ja, die skelters waren ook zo fantastisch! Ook de trampoline is bijna continu bezet geweest.
Heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst, en het zou maar zo kunnen dat we nog een keer opnieuw komen……….


 

01-04-2013, Leona & Familie Groeneweg

Liebe Helmig und Helga, wir fanden es hier sehr toll in Holland und wir fanden besonders das Trampolin sehr schon. Es waren tolle Ostern.


 

24-03-2013, Familie Kemp, Heemskerk en de Goeij

Bedankt voor dit goed verzorgde weekend.Helaas was de temperatuur buiten ( i.c.m. de wind) niet toereikend genoeg om van de vrijheid buiten te genieten maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben de haard veel gebruikt wat het wel erg knus maakte. Al met al een fijn weekend om met veel plezier op terug te kijken. Bedankt en zeker tot ziens!


 

11-03-2013, Familie Meijer Leeuwarden

Bedankt voor de heerlijke, gezellige en sfeervolle dagen in jullie mooie gastenverblijf ! Het heeft aan al onze wensen en verwachtingen voldaan. De kinderen hebben, ondanks het koude weer genoten van alle faciliteiten die er rondom het huis voor hun zijn. Het was Fantastisch en wellicht tot ziens!


 

04-03-2013, Robert en Veronica Becker

Welk een prachtig weekend ! Het was de eerste keer dat wij met de hele grote familie een weekend samen waren. De Eek was de juiste plaats ervoor een mooie oude nederlandse boerderij.De inrichting, smaakvol en praktisch, het was uitstekend.Alle familieleden hebben zich op hun gemak gevoeld. Dank aan Familie van der Kolk


 

17-02-2013, Familie van Dam

Ook wij zijn hier om met de familie een weekend door te brengen. Dat is zeker heel goed gelukt. Wat een prachtig huis, schoon en van alle gemakken voorzien. Zoals iedereen al schrijft zijn de skelters voor jong en oud. De omgeving is mooi, Bronkhorst en Zutphen hebben wij bezocht. Verder spelletjes, lekker zitten bij de haard, kortom een heerlijk verblijf hier.


 

08-02-2013, Familie Meuleman België

We genoten van een heerlijk lang weekend met onze familie in een prachtig huis op een mooie locatie. Prachtig onderhouden, een plezier om hier te verblijven. We hebben 11 kinderen en ook zij hebben een fantastisch weekend gehad: paardjes, geitjes, trampoline, tuin ……. en de go-cars! Wij komen terug!


 

11-01-2013, Familie van der Laan

Voor de 2e keer weer een prachtig weekend. Met 10 kinderen, 11 kleinkinderen en schoonzus “tante Annie” hadden we heerlijk de ruimte. De kleinkinderen hadden veel contact met elkaar, een feest om te zien, samen skelteren of spelletjes doen in de grote kamer, wat een heerlijke ruimte.
Het slapen was wat passen en meten, maar het was goed. We hebben genoten.


 

23-12-2012, Familie Lindeboom

Ondanks een voorspelling van 95-99 % regen voor het hele weekend, hebben we een TOP weekend gehad ! Veel geskelterd, tafeltennis gespeeld, gewandeld, lekker gegeten en ……… een kuubje hout weggestookt. Een fijn huis voor een familieweekend.


 

16-12-2012, Familie Rovers

Wij willen jullie hartelijk dankenvoor het fijne weekend in jullie prachtige schone, ruime en mooie huis ! Het was voor ons een verrassing om te ervaren hoe een verbouwde schuur kan dienen als geweldige vakantieboerderij. Wat hebben jullie hard gewerkt om het piekfijn in te richten aan echt alles is gedacht. We hebben ons lekker uitgeleefd in de keuken en op de bbq. De omgeving is rustig en wat zijn Doesdurg en Bronckhorst schattige plaatsen.
We gaan thuis zeker reclame maken voor jullie en wie weet tot ziens!


 

07-12-2012, Familie Hornstra

Wederom een prachtig weekend, dit was een prima herhaling van ons verblijf in december 2010.
De kinderen hebben genoten van de skelters en de sneeuw. Wat een mooi plaatje: een prachtige witte wereld. Zodra we thuis komen gaan we weer reserveren voor volgend jaar.


 

02-12-2012, Familie Lammers Hittinger

Perfect week-end ! Mooi, groot, schoon huis ! Mooie omgeving, skelters, dart, tafeltennis top ! Heerlijk geslapen, goede bedden en lekkere douches. We komen zeker nog een keer terug, misschien in de zomer/voorjaar. Bedankt!


 

25-11-2012, Familie Veldman

In één woord: TOP! Lekker ruim, héél schoon, heerlijke bedden,mooi weer!, genoeg skelters voor 10 kinderen dus geen ruzie! De intocht van Sinterklaas in Steenderen, cadeautjes in het schuurtje, de dieren, de ligging……….. Wij komen terug!


 

04-11-2012, Familie Groot

Dit was ons 2e weekend hier en weer heel gezellig. vrijdag eerst bij de Pannekoekenbakker geluncht en om 15.00 hier aangekomen, jullie waren nog niet klaar met de schoonmaak maar we mochten toch naar binnen. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt, wat is het toch een feest om te skeltern en te ping pongen. Zaterdag was geen BBQ weer maar we hebben toen stampotten avond gedaan was ook lekker en gezellig. Zondag lekker gekeutelt en rustig aan gedaan.
Het welkomstpakket was heerlijk we hebben alles lekker opgemaakt.
Bedankt voor de gastvrijheid en hopen tot volgend jaar.


 

28-10-2012, Familie Hijstek

Een heerlijk vermoeiend weekend met onverwacht mooi weer op een fantastische plek. Een vol programma: zaterdagochtend met elf mountainbikes, vijf fietsen ( gedeeltelijk via de Eek geregeld) en een scootmobiel naar de Posbank waar bij “Prinsheerlijk” heerlijk is geluncht. Snel weer terug voor een workshop karikatuur tekenen verzorgd door de Schildersschool uit Doesburg.
Met hulp van André is er een leuk familie portret gemaakt. Vervolgens het vlees op de BBQ waarna de jeugd nog energie over had om te gaan karten in Duiven.
De nacht duurde gelukkig een uurtje langer dus zat iedereen weer op tijd aan het ontbijt. Half tien de Familie foto ( daar zijn we beter in). Om kwart voor tien vertrok de “Feijenoord clan” naar Feijenoord- Ajax, 2-2 gelukkig aangezien de rest van de familie graag Ajax ziet winnen. Om 12.00 uur op de fiets naar het klootschieten en de wijnproeverij. Een erg late lunch waarna al weer wat auto’s naar het westen vertrokken. 
Na het eten s’avonds ( en Studio Sport natuurlijk) vertrokken er weer een aantal. Zo zitten we met z’n viertjes gezellig bij het haardvuur het weekend na te bespreken. Tevreden over de gezelligheid, de prima accommodatie, de uitgebreide keuken, het warme water uit de kranen maar ook tevreden over de gezellige ontvangst door en geïnteresseerde en enthousiaste houding van Helmig en Helga. Bedankt en wie weet tot over vijf jaar!


 

08-10-2012, Hans Steenhuis, Carla van de Vrede en familie

We hadden een feestelijk weekend met de familie voor ons 25 jarig huwelijk. Als plezier en lachen zichtbaar zouden blijven dan was dit huis en erf nu, na dit weekend, veelkleurig versierd.
Er waren veel ontmoetingen in gesprekken en van de wedstrijden op de skelters en de twee rolstoelen die we bij ons hadden hebben we genoten. En dan deze laatste ochtend: een opgaande zon in een mistig wijds landschap waarvan we nog mochten genieten.


 

01-10-2012, Fam Groot en v/d Molen

Wij hebben een heerlijk weekend bij jullie gehad. Een prachtige locatie, genoeg plezier voor jong en oud en een prachtig schoon huis. Bedankt en misschien tot ziens!


 

23-09-2012, Ernst en Will Hagens

Genoten van een fijn weekend voor onze verjaardagen. Met onze kinderen en zeven kleikinderen van 1 t/m 7 jaar. wat een fantastisch mooi huis met zoveel ruimte en alles perfect in orde.
 Leuk met al die skelters, speelweide en diertjes. Bedankt voor de gastvrijheid.


 

14-09-2012, Jan en Antje van Oorschot

Wij hebben ontzettend genoten van deze prachtige locatie. Alle gasten van “ons” waren erg enthousiast.


 

17-8-2012, Peter en Jolande Wielaard, Voorburg

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de heerlijke week die wij hebben gehad op De Eek. De verjaardag van Peter (65 jaar) was onvergetelijk met een boel visite, taart en een heerlijke barbeque. Ook de kleintjes hebben zich prima vermaakt en kunnen niet wachten om een keertje terug te komen. Nogmaals bedankt en misschien tot gauw.


 

15-7-2012, Familie Postma, Bennekom

Samen dingen (her)beleefd. Eens in het jaar als familie bijeen is voor iedereen een hoogtepunt. En speciaal voor ons als ouders. We hebben genoten van alles wat jullie bieden. We hopen, niet voor de laatste keer. Goed goan!


 

9-7-2012, Familie Simon, Familie Weert, Familie Went

We waren hier met 21 personen om de 81e verjaardag te vieren van mijn oma. We hebben volop genoten van het terras, de tuin, de geitjes, de pony’s, de trampoline, de skelters, de fietsen en natuurlijk elkaar. Wat een feest om hier te zijn. We gaan hier zeker nog een keer terugkomen!


 

25-6-2012, Familie van der Meer

Er ontbrak ons niks en Helmig & Helga weten wat gastvrijheid is. Jullie krijgen van ons een dikke 10! en tot de volgende keer.


 

Stichting Daelzicht, Omayra Tillmans over hun verblijf in iuni 2012

In het voorjaar van 2012 gingen wij met 13 cliënten en 4 begeleiders naar de prachtige woonboerderij De Eek in Gelderland. Via internet hadden we deze locatie gevonden. Tijdens het boeken was het voor ons heel belangrijk een locatie te vinden aangepast voor oudere mensen met een verstandelijke beperking. We kwamen aan en werden verwelkomd door Helga. Als verrassing stond een mooie bos bloemen op tafel en lekkere producten uit de streek zoals koekjes, wijn etc. De vakantie kon beginnen! De woonboerderij was zoals beloofd aangepast aan onze cliënten. De mensen met de meeste zorg hadden ruime slaapkamers op de onderste verdieping waar ook een grote invaliden douche aanwezig was. De mobiele cliënten konden via een goed begaanbare trap de bovenste verdieping goed bereiken. Kortom, voor onze cliënten een hele fijne en goede locatie zonder drempels.

Rondom het huis was veel rust en ruimte. Er kon lekker gewandeld worden en sommigen verkenden de omgeving op de skelter. Tijdens de vakantie is er vriendschap gesloten met de geitjes en pony’s die bij het huis in de wei stonden en dagelijks gevoerd werden door ons. Ook van de grote trampoline en schommels werd volop gebruik gemaakt. In de buurt waren genoeg mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Tips hierover zijn te verkrijgen via Helga en Helmig. De vakantie was TOP!

 

Vertel ons over uw ervaring

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw ervaring


  Helmig en Helga van der Kolk

  over ons

  Onze nieuwsbrief ontvangen?